Stimuleer je creativiteit met Asus Vivobook 16X OLED

Ben je op zoek naar een krachtige nieuwe laptop die ideaal is voor je creatieve projecten? Wil je al je favoriete games spelen terwijl je geniet van levendige kleuren en graphics van hoge kwaliteit? De Asus Vivobook 16X OLED is de computer voor jou! Ontdek al zijn voordelen in dit dossier.

Een vrouw met een Asus-laptop, gefotografeerd door een fotograaf

Een krachtige processor voor al je creaties

Breng je creaties tot leven! Of je nu een beginner of ervaren bent, de Asus Vivobook 16X OLED heeft alles wat je nodig hebt. De 13e generatie Intel® Core™ processor is krachtig genoeg om je verschillende projecten tegelijkertijd aan te kunnen. Indien nodig kan de Performance Mode het vermogen van de thermische envelop verhogen tot een piek van 50W. Bovendien biedt NVIDIA® GeForce RTX™ 4060-technologie je echte toegevoegde waarde om al je projecten tot een goed einde te brengen.

De computer is ook ideaal voor gaming dankzij de MUX Switch, waarmee je kan kiezen tussen lage latency en geoptimaliseerde ervaringen om van je games te genieten, of hybride modus voor een langere batterijduur. Bovendien zit je met Dirac-geluid midden in de actie, waardoor je games tot leven komen.

Een man die zijn Asus-laptop gebruikt

Een modern, robuust design

Het design van de Asus Vivobook 16X OLED is intuïtief en gebruiksvriendelijk: de laptop heeft een webcamcover om je privacy te beschermen, kan 180° worden geopend om je scherm gemakkelijker te delen en kan worden ontgrendeld met je vingerafdruk voor een eenvoudige en veilige verbinding.

De pc is ook modern: de perfect berekende bounce van de ErgoSense-toetsenborden zorgt voor een aangename ervaring tijdens het typen. Bovendien is de Asus Antimicrobial Guard ontworpen om bacteriegroei met 99% te voorkomen gedurende minstens 3 jaar.

Een man met een Asus-laptop in zijn handen

Een computer die je gemakkelijk kan meenemen

Neem je pc overal mee naartoe! De Asus Vivobook 16X OLED-laptop heeft een lange batterijduur en kan snel worden opgeladen: hij bereikt 50% van zijn lading in slechts 30 minuten. Bovendien heeft de computer een hele reeks tests ondergaan om te bewijzen dat hij bestand is tegen schokken, temperaturen tussen -51° en 71°C en vochtigheid.


Helemaal overtuigd? Bezoek dan snel je dichtstbijzijnde !

 
€ 949,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters