Flexibele of gaming laptop: het beste van Asus voor jou

De Zenbook flexibele laptops en de ROG gaming laptops van Asus beloven je kracht, autonomie en gebruikscomfort op elk moment.

Zenbook: flexibele laptops die finesse en autonomie combineren

Asus herdefinieert de grenzen van flexibele laptops. De ZenBook Flip S is een van ’s werelds dunste laptops. Hij is vervaardigd uit aluminium, heeft een behuizing van amper 10,9 mm dik en weegt slechts 1,1 kg. Hij past perfect in een reis- of handtas en is dus makkelijk mee te nemen.

Het zeer flexibele draaibaar scherm biedt je een 360°-ervaring. Dankzij het ErgoLift-scharnier kies je zelf de configuratie van je laptop. Het scherm draait en kantelt gemakkelijk zoals jij het wilt en je kan een perfecte typpositie behouden. Dankzij het NanoEdge multi-touch scherm en de 4K uhd-resolutie geniet je van een ongelooflijke scherpte en perfecte beelden vanuit elke hoek.

De laptop levert ongekende prestaties. Met een Intel® Core™ i7-processor, tot 16 GB 2133MHz LPDDR3 RAM en tot 1TB PCIe® Gen 3 SSD opslag is de Zenbook Flip S niet te stoppen. Surf probleemloos op het internet, ontvang en verstuur supersnel bestanden en werk doeltreffend. Dit toestel heeft een autonomie tot 11,5 uur, een record onder de converteerbare laptops.

Ontdek ook de Zenbook Flip 14. Hij is robuuster, slechts 13,9 mm dik en 1,4 kg licht. Net zoals de Flip S is hij uitgerust met de nieuwste dual-band 802.11ac wifi en bluetooth® 4.2. Het maakt niet uit waar je bent, je hebt altijd de snelste verbinding ter wereld bij de hand. Dankzij de Windows Hello-technologie en een vingerafdruksensor zijn je gegevens trouwens perfect beschermd.


Asus ROG: de beste spelletjes op de beste gaming laptops

Als je op zoek bent naar een gaming laptop, mag je de Asus ROG G752VS ook niet uit het oog verliezen. Laat je verleiden door zijn futuristische ontwerp en zijn onvoorstelbare prestaties. Het toestel heeft de beste uitrusting in het gamma. De ROG HyperDRive maakt zwaardere prestaties mogelijk, zonder de lees- of schrijfsnelheid te vertragen. De laptop heeft ook een uniek koelsysteem, de 3D Vapor Chamber. De temperatuur van de processor wordt onder controle gehouden en stof wordt afgevoerd. De laptop blijft stabiel, zelfs tijdens de spannendste speelfases. Tot slot biedt hij hetzelfde verlichte antighosting-toetsenbord waardoor je tot maximaal 30 toetsen tegelijk kan indrukken!


Kom snel de Asus Zenbooks en de ROG-laptops ontdekken in je Vanden Borre-winkel of op www.vandenborre.be.

Jouw Asus ZenBook Flip S

Jouw Asus ZenBook Flip S

  1. 360° draaibaar
  2. Touchscreen van 13,3 inch
  3. Intel® Core™ i7-processor
Jouw Asus ZenBook Flip 14

Jouw Asus ZenBook Flip 14

  1. 360° draaibaar
  2. Touchscreen van 13,3 inch
  3. Intel® Core™ i7-processor
Jouw Asus ROG G752VS

Jouw Asus ROG G752VS

  1. Intel® Core™ i7-processor
  2. Verlicht, anti-ghosting toetsenbord
  3. Exclusief koelsysteem