Babyliss Digital Sensor: een gamma slimme accessoires voor je haar

Het gamma Babyliss Digital Sensor en de 4 slimme toestellen zorgen voor glanzend gezond haar en een stralende look!

Al je looks en haarverzorging met Babyliss Digital Sensor

Met het gamma Babyliss Digital Sensor geef je je haarverzorging en je kapsels een nieuwe boost! Met de jaren krijgt je haar heel wat te verduren: gebruik van agressieve producten, warmte van het ijzer of de haardroger, kleuringen, vervuiling... Resultaat? Je haar wordt dof, moeilijk in model te brengen en mist vitaliteit.

Maak je haar weer gezond en zorg tegelijk voor een nieuwe stijl! Hoe? Met de 4 slimme accessoires van Babyliss Digital Sensor: je schoonheidsbondgenoten die herkennen, berekenen en zich aan je haar aanpassen om ze te temmen en te verwennen. Ja, ook thuis mag je je aan een professioneel resultaat verwachten!

Een slimme haardroger

Of je je haar nu snel wil drogen of elegant wil brushen, de haardroger is een onmisbaar instrument in je badkamer. Maar wat zou je vinden van een haardroger die zich aanpast aan al je kapsels? Met zijn ultrakrachtige EC Digital-motor is de Babyliss Digital Sensor de allereerste slimme haardroger. Dit toestel van de nieuwste generatie herkent en controleert 366 keer per seconde de snelheid en de druk van de luchtstroom. Zacht of intensief drogen: aan jou de keuze.

Kies een van de 3 professionele mondstukken om je haar te steilen, te brushen of volume te geven. De haardroger past de luchtstroom automatisch aan het gekozen accessoire aan! Je Digital Sensor doet alles wat je vraagt en blijft toch licht en stil. Zelfs bij lage temperatuur ben je zeker van een perfect vermogen, een absoluut comfort en respect voor de gezondheid van je haar. Tot slot is de haardroger Babyliss Digital Sensor ook een van de krachtigste in zijn categorie. Met een krachtige luchtstroom en een gelijkvormige en constante warmte van 70° gaat drogen tot 32 % sneller.

Een beschermende stijltang

Heb je moeilijk te temmen haar? Ontdek het plezier van perfect steilen, zoals bij de kapper! De slimme stijltang Babyliss Digital Sensor analyseert jouw haartype en past de temperatuur automatisch aan de dikte van het haar aan. Je hoeft niet meer bang te zijn voor oververhitting of mislukkingen. Je haar wordt in één keer perfect gesteild, in alle zachtheid. En dankzij het gebogen design creëer je ook mooie golven.

Een perfecte borstel

Ben je eerder voorstander van brushing en ordelijk haar? Dan is de draaiborstel Babyliss Digital Sensor Air Brush (verwacht vanaf 15.12) je ideale haaraccessoire. Hij beschikt over een krachtig detectiesysteem en weet raad met alle weerbarstige lokken, met respect voor je haar. Dit alles gebeurt in alle zachtheid en bij de juiste temperatuur om het effect van een verbrand hoofd te voorkomen! Je haar ligt perfect, glanst en is soepel, het wordt met respect behandeld en heeft niet te lijden onder de warmte van de borstel.

En aangezien de luchtkanalen warme lucht op regelmatige wijze vrijgeven, is er ook geen energieverlies. Je kunt je ook toespitsen op de essentie, je look: steilen of volume, verander van kapsel wanneer je daar zin in hebt. Resultaat? Een perfect kapsel.

Een automatische krultang

Wil je droomkrullen en een verzorgde stijl, kies dan voor de Curl Secret Digital Sensor van Babyliss. Deze revolutionaire krultang zorgt in enkele seconden voor natuurlijke en trendy krullen. Kies de diameter van de krullen: dikke of fijne krullen, waar je maar zin in hebt. Kies ook de draairichting en de duur van het krullen. Je Curl Secret doet de rest, in alle eenvoud en veiligheid. Je krullen blijven ook lang zitten, je kapsel is heel natuurlijk, zacht, glanzend en zonder krulletjes.

Zin om je haar te verwennen en gemakkelijk van kapsel te veranderen? Ontdek het gamma Babyliss Digital Sensor online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre.

product

BABYLISS 6500FRE DIGITAL SENSOR

 • Constante warmte van 70 °C
 • Past de luchtstroom aan het accessoire aan
 • Tot 32 % sneller
Koop nu
product

BABYLISS CURL SECRET DIGITAL SENSOR

 • Past de temperatuur aan
 • 2 diameters
 • Kies de draairichting
Koop nu
product

BABYLISS AS500E DIGITAL SENSOR

 • Homogene luchtverspreiding
 • 4 verschillende borstels
 • Altijd de juiste temperatuur
Koop nu
product

BABYLISS ST500E DIGITAL SENSOR

 • Past de temperatuur automatisch aan
 • Steil of gekruld haar
 • Gebogen design
Koop nu

Nuttige links

 1. Ontdek Het hele Babyliss Digital Sensor-gamma
 2. Alle Babyliss-haartoestellen