Back to school 2021: Op zoek naar de laptop die bij je past?

Wil je op zondagavond naar je kot gebracht worden? Vraag het aan je ouders. Geen zin om zelf de was te doen? Vraag het aan je ouders. Op zoek naar de pc die bij je past? Vraag het aan… Vanden Borre. Want wij helpen je de pc te vinden die perfect bij jou en je studies past.

Elke student zín laptop

Voor gehaaste studenten

“Ik kom al-tijd te laat binnen in de aula en moet dan vlug vlug beginnen met mijn notities. Thank God voor mijn stille en krachtige laptop die supersnel opstart. Dagelijkse redder in nood!”

Voor creatieve breinen

“Voor mijn studies moet ik vaak schetsen en grafieken maken en ook nog een heleboel presentaties. In mijn vrije tijd maak ik tekeningen en schilderijen. Ook allemaal met mijn laptop én mijn stylus.”

Voor fanatieke gamers

“Als ik na een lange dag op kot aankom, zet ik al mijn cursussen even aan de kant en is het me-time. Mijn favoriete bezigheid? Even van de planeet verdwijnen en urenlang gamen.”

Voor echte studiereizigers

“Mijn laptop volgt mij echt overal: bij mijn studiegenoten voor groepswerkjes, in de bib als ik aan mijn thesis werk, bij het pendelen als ik een film bekijk in de trein… Zie je mij, zie je mijn laptop.”

Voor ijverige werkers

“Ik zoek dingen op, neem notities, schrijf samenvattingen, maak taken... En om te ontspannen binge ik het liefst mijn favoriete serie. Mijn laptop moet het even lang uithouden als ik.”

Voor studenten on a budget

“Ik gebruik mijn laptop om te surfen, mijn mails te lezen en wat notities te nemen. Meer heb ik eigenlijk niet nodig. Ik geef mijn geld liever aan andere dingen uit. Kotfeestjes bijvoorbeeld...”

Maak je laptop compleet met Microsoft 365

Voor de beste ervaring raden we je aan een Microsoft 365-abonnement toe te voegen zodat je kan genieten van populaire Office-apps zoals Word, Excel, Powerpoint en meer evenals 1 TB aan online opslag voor al je foto's en documenten. Gouden tip: koop je abonnement tegelijk met je nieuwe pc en krijg zo 3 maanden extra!

Goed idee

Je laptop in alle veiligheid

Bescherm je nieuwe laptop met ons Multimedia Service Pack: je krijgt toegang tot een beveiligingssoftware voor max 10 toestellen, telefonische hulp en al je logins en wachtwoorden worden beveiligd.

Lees er meer over

Windows 10: wees veeleisend

Een laptop met Windows 10 biedt je zoveel meer. Krachtig, dun en licht, met gezichtsherkenning of touchscreen... Kortom, perfect om als student veel tijd te besparen!

Top
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters