Back to school 2022: vind dť laptop voor ít studentenleven

Op zoek naar de ideale laptop voor jouw studentenleven? Bij Vanden Borre helpen we je kiezen! We luisteren naar je behoeften en geven je advies op maat. Zo vind jij de laptop met Windows 11 die écht bij je past!

Elke student zín laptop

Ik wil mijn laptop makkelijk meenemen

“Ik neem mijn laptop vaak mee om te studeren in de koffiebar en in de bib of om lessen vanop afstand te volgen. Graag een licht en dun model dat supersnel oplaadt zodat ik hem makkelijk in mijn tas kan stoppen en een hele dag aan de slag kan.”

Ik wil een laptop die mijn spaarpot spaart

“Ik gebruik mijn laptop enkel om te surfen, mails te lezen en notities te nemen. Meer heb ik eigenlijk niet nodig. Ik zoek een laptop waarvoor ik mijn spaarpot niet hoef open te breken!”

Ik wil studeren, maar ook veel gamen!

“Even ontspannen na een lange lesdag? Dat doe ik het liefst door enkele uren te gamen op mijn pc. Ik wil dan ook een krachtige laptop die grafische topprestaties levert.”

Ik wil me vrij uitdrukken door te creŽren

“Voor mijn studies maak ik vaak schetsen, grafieken, 3D-ontwerpen en presentaties. Een laptop waarmee ik met een stylus op het scherm kan tekenen is voor mij een must!”

Ik wil niet kiezen tussen prijs en prestaties

“Ik gebruik mijn laptop elke dag om taken te maken en notities te nemen tijdens de les, maar ook om naar mijn favoriete series te kijken en vakantiefoto’s te bewaren. Een snelle laptop aan een budgetvriendelijke prijs, da’s wat ik wil.”

Vervolledig je nieuwe pc met Microsoft 365

Geen enkele pc is compleet zonder Microsoft 365! Een must om toegang te krijgen tot de nieuwste versies van Word, Excel en PowerPoint. En je gaat ook efficiënter en veiliger om met je documenten en foto’s. Zo ontvang je 1 TB cloudopslag op OneDrive en heb je altijd en overal eenvoudig toegang tot je bestanden.
Tip: kies voor Microsoft 365 bij aankoop van je nieuwe laptop en krijg 3 maanden extra op je jaarabonnement!

Daís interessant

Windows 11: dichter bij alles waar je van houdt

Werk en ontspan op een totaal nieuwe manier met Windows 11 op je pc. Dankzij de nieuwe store, widgets en verbeterde Microsoft Edge-browser geniet je van de perfecte combinatie tussen snelheid en persoonlijke ervaring. Met Microsoft Teams op je Windows 11-pc blijf je altijd verbonden met de mensen om wie je geeft. En de nieuwste games speel je met superrealistische graphics, overal en op al je toestellen.

Ontdek Windows 11

De laptop die 100 % bij je past

Je nieuwe laptop vinden binnen ons ruime aanbod, da’s niet altijd even makkelijk! Daarom staan we klaar om je te helpen bij je aankoop. Zo kies je de laptop die perfect bij je past en die je vergezelt tijdens je hele studententijd!

Check de tips
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters