Bose QuietComfortģ 45-hoofdtelefoons: herontdek actieve noise cancelling

Bose QuietComfortģ 45-hoofdtelefoons: herontdek actieve noise cancelling

De allereerste hooftelefoon met actieve noise cancelling kreeg een makeover dankzij het nieuwe model Bose QuietComfortģ 45. Deze draadloze hoofdtelefoon biedt jou uitzonderlijke stilte, hij is ontworpen met ongelooflijk lichte materialen voor een optimaal comfort en hij levert een exclusieve akoestische technologie. Het doel? Jou de beste luisterervaring ooit bieden.

Quie-modust: enkel jouw muziek

Quie-modust: enkel jouw muziek

Ben je op café een boekje aan het lezen, werk je kantoor en zijn collega’s wat luidruchtig of wil je gewoonweg je muziek in alle rust beluisteren? Bose heeft de oplossing: voor volledige noise cancelling kan je de Quiet-modus activeren met de knop op de linkeroorschelp van de draadloze Bose QuietComfortģ 45.

Hoe werkt het? Er zijn piepkleine microfoontjes verborgen in de hoofdtelefoon die continu het omgevingsgeluid meten, vergelijken en hierop reageren. Nadien worden deze geluiden onderdrukt met een tegengesteld signaal voor minder afleiding, en meer ruimte voor je muzikale wereld.

Aware-modus: evenwicht tussen muziek en omgevingsgeluid

Aware-modus: evenwicht tussen muziek en omgevingsgeluid

Als je je muziek beluistert en toch bewust wil blijven van de geluiden om je heen, kies je best voor de Aware-modus. Hij laat de wereld binnen dankzij microfoons die het geluid om je heen oppikken en natuurlijk weergeven in je oren via de hoofdtelefoon. En dit op een veel gebalanceerder volume.

Kwaliteitsvol geluid met TriPort

Kwaliteitsvol geluid met TriPort

Muziek, podcasts en telefoongesprekken: kan je niet meer zonder? Goed nieuws: de QuietComfort®-hoofdtelefoon van Bose is voorzien van exclusieve technologieën, zoals de TriPort aktoestische architectuur en volumeafhankelijke Active EQ.

Het TriPort-ontwerp vergroot het akoestische volume om een dieper en rijker geluid te creëren, zonder de oorschelpen te vergroten. Resultaat: je hoofdtelefoon is kleiner, lichter en comfortabeler. En toch geniet je telkens opnieuw van het beste geluid!

Met de volumeafhangelijke Active EQ, die de bassen en hoge frequenties versterkt, ervaar je altijd een optimaal geluid, ongeacht het luistervolume.

Licht en comfortabel ontwerp

Een hoofdtelefoon met een geluid van topkwaliteit, da’s zalig! Maar als hij niet comfortabel zit, ben je er eigenlijk niets mee… Met het QC45 model werd alles tot in de puntjes bedacht. Zijn zachte oorkussens in synthetisch leer die je oren helemaal afsluiten en de bovenkant van de hoofdband zorgt een hele dag voor comfort. Je vergeet eigenlijk bijna dat je je hoofdtelefoon op hebt!

Heldere gesprekken, waar je ook bent

Met zijn ruisverminderend microfoonsysteem biedt de QC45-hoofdetelefoon een uniek hifigeluid. Hoe? Terwijl hij isoleert en zich concentreert op je stem neutraliseert deze noise cancelling-hoofdtelefoon omgevingsgeluiden. Zo ben je goed verstaanbaar in eender welke omstandigheden.

Lange batterijduur

Lange batterijduur

De QC45-hoofdtelefoon van Bose biedt een accuduur van 24 uur met één oplaadbeurt. Da’s ideaal om een hele dag te genieten van je favoriete playlists. En met de snelle oplaadbeurt van 15 minuten kan je tot 3 uur lang muziek afspelen. Oei, is het accu van je hoofdtelefoon leeg? No worry: dankzij de meegeleverde audiokabel kan je nog langer blijven luisteren.

Wil je graag een unieke luisterervaring beleven? Kom deze draadloze hoofdtelefoons Bose QuietComfortģ 45 ontdekken in één van onze winkels.

4,6
€ 269,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters