Perfect Flow van Brabantia: gedaan met het gedrup

De Perfect Flow strijkplanken en -hoezen van Brabantia maken stoomstrijken simpel, snel én droog. Het geheim voor deze revolutie in het stoomstrijken zit hem in de hightech-hoezen, een succesvolle en ingenieuze samenwerking van Brabantia samen met Philips.

Strijk veel sneller en zonder water op je vloer

Strijk veel sneller en zonder water op je vloer

Zeg vaarwel tegen strijkellende en hallo tegen Perfect Flow van Brabantia. Normale strijkplankhoezen weerkaatsen stoom niet, maar nemen deze juist op. Hierdoor ontstaat condens op je strijkplank, die op je vloer terechtkomt, Een natte vloer en een minder efficiënt strijkresultaat– daar loop je natuurlijk niet warm voor. Gelukkig hebben Brabantia en Philips hiervoor een stijlvolle oplossing: de Perfect Flow-strijkplankhoes.

De innovatieve stof van drie lagen van de Perfect Flow-hoes verbetert de prestatie van ieder stoomstrijkijzer. Je strijkt plooien met groot gemak glad en je kleding blijft droog. De hoes voorkomt bovendien druppels op je vloer. Een slimme manier om de prestaties van je strijkijzer te optimaliseren en je strijktijd in te korten!

Strijkplankhoezen boordevol technologie

Strijkplankhoezen boordevol technologie

Ontdek een stijlvolle manier om minder lang te strijken. De strijkplankhoezen Perfect Flow van Brabantia zijn samengesteld uit 3 lagen innovatieve materialen:

  • De 1e is gemaakt van een speciaal 3D-textiel dat de stoom verdeelt over een groter oppervlak, voor meer efficiëntie en minder vochtophoping.
  • De 2e is gemaakt van absorberende materialen die het restvocht opvangen.
  • De 3e is een waterdichte laag die alle condens binnenhoudt.
De sandwichstructuur van de verschillende lagen verbetert de strijkervaring. Kreukels worden hiermee effectief verwijderd door de stoom, terwijl de kleding glad wordt gehouden door de hitte van de strijkzool. Zelfs na het strijken van een hele was houdt de hoes de condensvorming in bedwang en zorgt voor betere strijkresultaten in minder tijd.

Met Perfect Flow van Brabantia haal je meer vermogen uit je strijkijzer

Met Perfect Flow van Brabantia haal je meer vermogen uit je strijkijzer

De Perfect Flow-strijkhoes is geschikt voor gewone stoomstrijkijzers maar ook voor de meest krachtige stoomgeneratoren. De bovenste laag van 100% katoen zorgt ervoor dat het ijzer moeiteloos glijdt. Je kan kiezen uit 5 modellen Perfect Flow-strijkplanken in ons assortiment. Over het algemeen geldt dat hoe breder je strijkplank is, hoe makkelijker de strijk, omdat je het kledingstuk niet voortdurend hoeft te verplaatsen.

Kies je voor een extragrote metalen stoomunithouder voor stoomstrijkijzers en stoomgeneratoren, dan heb je de keuze uit 2 formaten:

Strijkplankhoezen boordevol technologie

Als overtrek of als complete strijkplank

Heb je al een Brabantia-strijktafel en zou je toch van de Perfect Flow technologie willen genieten? Geen probleem! Dan volstaat het om gewoon een Perfect Flow-overtrek aan te schaffen. Een eenvoudige kleurcode helpt je bij je keuze en maakt duidelijk welk model bij je strijkplank hoort. Het bevestigingskoord en het stretchtextiel zorgen ervoor dat de hoes mooi strak blijft zitten.

Strijk veel sneller en zonder water op je vloer

Alle voordelen van de strijkplankhoes Perfect Flow van Brabantia op een rijtje

  • Geschikt voor de krachtigste stoomstrijkijzers en stoomgenerators.
  • 100% katoenen toplaag – duurzaam en strijkijzer glijdt soepel.
  • Een schuimlaag van 2 mm voor comfortabel strijken.
  • De 3D-technologie verdeelt de stoom en zorgt ervoor dat het strijkijzer vlotter glijdt voor een snellere, eenvoudigere strijkbeurt.
  • De gecoate viltlaag zorgt voor een droge overtrek en geen water op de vloer.
  • Dankzij de koordbinder en het stretch-systeem blijft je overtrek strak en glad.
  • Brabantia geeft je 2 jaar garantie op de overtrek en 10 jaar garantie op de strijktafel.

Wil je ook zo'n handige Brabantia Perfect Flow-strijkplank? Kom langs in één van onze winkels en onze verkopers helpen je de juiste strijkplank kiezen.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters