Ho! Ho! Wow! Vind het perfecte kerstkadOW!

Inspiratie nodig voor de kerstcadeautjes? Dat komt goed uit! Bij Vanden Borre vind je het perfecte cadeautje voor je oma, papa, broer,... kortom, voor iedereen die je nauw aan het hart ligt.
Wil je je papa verrassen met een hippe smartphone? Geeft je zus subtiele hints over een nieuwe stijltang? Of is opa toe aan een fonkelnieuw espressotoestel? Check onze cadeautips voor een onvergetelijk eindejaar!Ho! Ho! Wow! Een unieke cadeaukaart

Wat geef je in ’s hemelsnaam aan iemand die alles al heeft? Een cadeaukaart natuurlijk! Je kiest zelf het bedrag en de bon is 1 jaar geldig in alle Fnac- en Vanden Borre-winkels, op vandenborre.be en op fnac.be. Zo ben je zeker van het perfecte cadeau. En alleszins eentje dat ze na kerst niet zullen omruilen :-).


Ho! Ho! Wow! Al mijn pakjes op tijd onder de kerstboom

Een gouden tip: wacht niet tot de laatste dagen om je cadeautjes te bestellen. Maar voor de late beslissers of eeuwige twijfelaars is Vanden Borre de redder in nood. Kies voor onze snel-sneller-snelst oplossingen zodat je met het juiste cadeautje aan de feesttafel verschijnt.

Snel = morgen al

Ik bestel vandaag online voor 22.30 u. en mijn pakje wordt morgen gratis thuis geleverd.

Sneller = binnen de 2 uur

Ik bestel vandaag online voor 17 u. en mijn pakje wordt binnen de 2 uur geleverd.

Snelst = binnen 30 minuten

Ik bestel online en ik haal mijn pakje na 30 minuten af in de winkel.


Ho! Ho! Wow! Altijd de laagste prijs bij Vanden Borre

Bij ons vind je al je kerstcadeautjes gegarandeerd aan de laagste prijs. Want zoals altijd passen wij onze prijzen aan elke actie van concurrenten aan. Heb je ergens anders toch een goedkopere prijs gezien? Dan betalen wij je het verschil terug. En dat tot 30 dagen na je aankoop. Zeg nu zelf, wie doet beter :-) ?

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters