Betaal met je consumptiecheques in alle Vanden Borre-winkels

Met je consumptiecheques van Sodexo, Edenred en Monizze, koop je alles wat je hartje verlangt bij Vanden Borre. Je elektronische consumptiecheques worden aanvaard voor alle producten uit ons assortiment.

Goed om weten: indien het bedrag van je aankopen hoger ligt dan het bedrag van je consumptiecheques, kan je het resterende bedrag betalen met alle andere betalingswijzen die bij Vanden Borre aanvaard worden.

Gebruik je consumptiecheques in onze winkels

We aanvaarden consumptiecheques in al onze Vanden Borre-winkels. Je kan je consumptiecheques ook gebruiken voor een online aankoop met Click&Collect-afhaling. Bij afhaling in de winkel kan je je aankoop betalen met consumptiecheques.

Consumptiecheques worden helaas niet aanvaard voor online bestellingen met levering aan huis.
Bekijk al onze betalingswijzen

Wat kan ik kopen met mijn consumptiecheques?

Wacht je al lang op je droomtoestel? Hoeft niet: kom langs in je Vanden Borre-winkel en betaal je aankoop met consumptiecheques.

Nog inspiratie nodig? Check ons hele gamma online en vind het toestel dat je zo graag wil hebben!

Veelgestelde vragen over consumptiecheques

In de winkels aanvaarden we papieren en elektronische consumptiecheques. En je kan ze ook gebruiken bij een bestelling via Click&Collect die je in de winkel afhaalt en afrekent.
Je kan nog niet betalen met consumptiecheques als je kiest voor een levering aan huis. Als je met consumptiecheques wenst te betalen, kom dan naar één van onze winkels of bestel online met een Click&Collect-afhaling in één van onze winkels.
Nee. Consumptiecheques zijn gemaakt om in fysieke winkels te gebruiken. Momenteel kan je je online aankopen dus nog niet betalen met consumptiecheques, met uitzondering van bestellingen met een Click&Collect-afhaling.
In sommige gevallen, vragen we je inderdaad om een voorschot te betalen bij het plaatsen van je bestelling. Omdat consumptiecheques niet rechtstreeks bruikbaar zijn online, raden we je aan om het voorschot te betalen via een andere betalingswijze. Dit voorschot krijg je bij afhaling in de winkel terug in contanten indien je consumptiecheques het geheel van het te betalen bedrag dekken.
Je kan alle producten uit ons volledige assortiment betalen met je Edenred-, Sodexo- of Monizze-consumptiecheques.
Dan kan je je aankoop afronden met een andere betalingswijze (cash, debet-/kredietkaart, ecocheques, cadeaukaart, ...)
Indien het betaalde bedrag met consumptiecheques hoger ligt dan het te betalen bedrag van je bestelling, kunnen we je het verschil niet terugbetalen.
Nee, je kan je consumptiecheques niet omruilen in geld.
Nee, het is helaas niet mogelijk om herstellingskosten te betalen met consumptiecheques.

Consumptiecheques en coronapremie: hoe en waarom?

Werknemers bedanken en de Belgische economie steunen, daar draait het om bij de coronapremie of covidpremie. De coronapremie, die wordt uitbetaald in de vorm van consumptiecheques, is door de Belgische regering ingevoerd om de economie die getroffen is door de gezondheidscrisis te stimuleren. Een werknemer kan volgens zijn sector en bedrijf consumptiecheques ontvangen met een maximaal bedrag van 500 euro.

Sinds 1 augustus 2021 is het toepassingsgebied van de consumptiecheques door de regering uitgebreid. Voortaan kunnen alle Belgische winkels consumptiecheques aanvaarden. Ze kunnen echter alleen in fysieke winkels gebruikt worden, niet in webwinkels.

In België worden consumptiecheques uitgegeven door 3 bedrijven: Edenred, Sodexo en Monizze.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters