DeíLonghi espressomachines:
Perfetto, from bean to cup

Geniet 100 % van je koffiemomenten met de Eletta Explore, La Specialista Arte, La Specialista Prestigio en La Specialista Maestro met Cold Extraction Technology. Het meesterschap van De’Longhi zorgt voor het perfecte kopje koffie.

De nieuwe Eletta Explore: Hot, cold and cold brew. Perfetto

De nieuwe Eletta Explore: Hot, cold and cold brew. Perfetto

Ontdek De’Longhi’s nieuwste toestel: de Eletta Explore, een innovatieve volautomatische espressomachine die koffieliefhebbers thuis meeneemt op hun ontdekkingsreis door de veelzijdige wereld van warme koffiespecialiteiten, ijskoffies en cold brew-koffie.

Met de nieuwe Eletta Explore wordt het succesverhaal van De'Longhi, met Brad Pitt sinds 2021 als Brand Ambassador, voortgezet. Een succesverhaal, waarbij de focus vooral ligt op de transformatie van verse koffiebonen tot de perfecte koffiebeleving thuis. En met de introductie van deze volautomaat krijgt de bereiding van koffiespecialiteiten met melk of melkvervangers een nieuwe impuls, want dankzij de nieuwe cold brew-bereiding wordt het nog eenvoudiger om koude koffierecepten thuis te maken.

De Eletta Explore is uitgerust met drie gepatenteerde technologieën, waarmee elke koffieliefhebber optimaal kan genieten van zijn favoriete koffievariaties. LatteCrema Hot Technology voor romig melkschuim dat perfect op temperatuur is, waardoor een koffiemoment een ware barista-ervaring wordt. Voor de liefhebbers van koude koffie is er de LatteCrema Cool Technology, een nieuw melkopschuimsysteem dat verrukkelijk fluweelzacht melkschuim bereidt op een temperatuur die ideaal is voor koude specialiteiten. Ten slotte de baanbrekende Cold Extraction Technology, waarmee je met één druk op de knop in nog geen vijf minuten cold brew-koffievariaties kunt bereiden.

De machine biedt meer dan 50 one-touch recepten voor warme, koude en cold brew koffievariaties waar je thuis van kunt genieten of die je dankzij de To Go-functie mee kunt nemen voor onderweg.

Ben jij de creatieve thuis? Probeer dan zeker eens een van de 100 veelzijdige koffierecepten in de Coffee Link-app.

Dankzij de innovatieve technologieën, het prachtige design en het gebruiksgemak wordt elke koffiebeleving naar een hoger niveau getild en komt de Eletta Explore tegemoet aan de hoogste eisen en smaakvoorkeuren.

La Specialista Family : compromisloze kwaliteit

Haal de barista in jezelf naar boven met de De'Longhi La Specialista Prestigio. Experimenteer en ontdek jouw persoonlijke smaak, door jouw maling, dosering en temperatuur te regelen om de optimale smaak uit de bonen te halen en af te werken met zijdezacht melkschuim. De Sensor Grinding Technology, uitgerust met twee sensoren, zorgt keer op keer voor de exacte dosis koffie in je kopje.

Geniet dankzij de nieuwe La Specialista Maestro met Cold Extraction Technology nu ook in minder dan 5 minuten van een cold brew koffie of van De’Longhi’s nieuwe drankje, Espresso Cool, een uniek drankje dat koud geëxtraheerd wordt en zo zorgt voor een rijk en romig mondgevoel.

Dankzij het speciale MyLatte Art-stoompijpje creëer je aan de hand van latte art de finishing touch. De barista workshop waarvan je kan genieten, brengt je alvast op weg.

Te weinig tijd? Het intelligente LatteCrema-systeem van La Specialista Maestro zorgt automatisch voor een smeuïge en fluweelachtige crèmalaag in je tas.

Beginner of expert? Dankzij La Specialista Family beleef je thuis een unieke koffie-ervaring op jouw maat. Geniet van heerlijk automatisch melkschuim met La Specialista Maestro, of beheers elke stap van het koffiezetproces met de La Specialista Arte. Met de La Specialista familie kun je thuis genieten van een unieke koffie-ervaring op maat!

Zin om de De’Longhi-espressomachines van dichtbij te bewonderen? Kom langs in je favoriete Vanden Borre-winkel.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters