DeíLonghi Perfetto-espressomachines:
Perfetto, from bean to cup

Geniet 100 % van je koffiemomenten met de nieuwe DeíLonghi PrimaDonna Soul, de La Specialista Prestigio en de La Specialista Maestro. Het meesterschap van De’Longhi zorgt voor het perfecte kopje koffie. We stellen ze graag aan je voor!

PrimaDonna Soul: ultieme koffiesensatie

PrimaDonna Soul: ultieme koffiesensatie

Wil jij telkens weer genieten van smaakvolle koffie, boordevol aroma’s? Dan is de DeíLonghi PrimaDonna Soul volautomaat voor jou gemaakt. Dankzij haar Bean Adapt-technologie zijn specifieke maal- en zetparameters ingesteld om een perfecte koffie-extractie te garanderen, waardoor de koffiearoma’s van je koffiebonen behouden en versterkt worden.

Dankzij het unieke LatteCrema-systeem van De’Longhi, geniet je nog meer van je favoriete melkbereidingen. Dit automatische systeem zorgt voor romig, compact en langdurig melkschuim op de perfecte temperatuur.

Van de authentieke Italiaanse espresso tot cappuccino, van lungo tot een flat white, de PrimaDonna Soul kan met één druk op de knop meerdere recepten bereiden. Bovendien beschikt deze volautomatische espressomachine over speciale functies, zoals: koffiekan, ijskoffie en theefunctie-recepten (inclusief de gloednieuwe functie Cortado), uniek en aanpasbaar. Top!

De De’Longhi PrimaDonna Soul is uitgerust met een TFT-kleurenscherm van 4,3 inch. Dit touchscreen zorgt voor een maximale interactie. Je meest gekozen dranken worden weergegeven op de homepagina. Daarnaast kan je via de handige Coffee Link-app vanaf je gsm elke koffiebereiding starten en krijg je ook advies en suggesties.

La Specialista Prestigio : compromisloze kwaliteit

La Specialista Prestigio : compromisloze kwaliteit

Haal de barista in jezelf naar boven met de De'Longhi La Specialista Prestigio. Experimenteer en ontdek jouw persoonlijke smaak, door jouw maling, dosering en temperatuur te regelen om de optimale smaak uit de bonen te halen en af te werken met zijdezacht melkschuim. De Sensor Grinding Technology, uitgerust met twee sensoren, zorgt keer op keer voor de exacte dosis koffie in je kopje.

Dankzij het speciale MyLatte Art-stoompijpje creëer je aan de hand van latte art de finishing touch. De barista workshop waarvan je kan genieten, brengt je alvast op weg.

La Specialista Maestro: een luxueuze ervaring

La Specialista Maestro: een luxueuze ervaring

Met de De'Longhi La Specialista Maestro bereikt je kopje koffie een hoger kwaliteitsniveau. Gun jezelf de luxe van een volautomatische espressomachine die de koffiebonen die je met zorg gekozen hebt, mooi tot hun recht laat komen. Dankzij de Bean Adapt-technologie zorgt deze volautomatische espressomachine voor een perfecte extractie van je koffie terwijl ze de koffiearoma’s behoudt en verbetert.
 
Beginner of expert? Ontspan vóór je degustatie en vertrouw op de technologie, de ervaring en de knowhow van De’Longhi. Ze verleidt je met haar perfecte evenwicht tussen de maalgraad, de hoeveelheid koffie en de bereidingstemperatuur.
 
Slaag er eindelijk in om homemade bereidingen te maken met melk. Manueel met het stoompijpje speciaal voor experten of met het intelligente LatteCream-systeem dat automatisch voor een smeuïge en fluweelachtige crémalaagje zorgt rechtstreeks in je tas en altijd aan de perfecte temperatuur.

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters