DeíLonghi Perfetto-espressomachines:
Perfetto, from bean to cup

Geniet 100 % van je koffiemomenten met de nieuwe De'Longhi PrimaDonna Soul, de La Specialista Prestigio en de Dinamica Plus. Het meesterschap van De’Longhi zorgt voor het perfecte kopje koffie. We stellen ze graag aan je voor!

PrimaDonna Soul: ultieme koffiesensatie

PrimaDonna Soul: ultieme koffiesensatie

Wil jij telkens weer genieten van smaakvolle koffie, boordevol aroma’s? Dan is de DeíLonghi PrimaDonna Soul volautomaat voor jou gemaakt. Dankzij haar Bean Adapt-technologie zijn specifieke maal- en zetparameters ingesteld om een perfecte koffie-extractie te garanderen, waardoor de koffiearoma’s van je koffiebonen behouden en versterkt worden.

Dankzij het unieke LatteCrema-systeem van De’Longhi, geniet je nog meer van je favoriete melkbereidingen. Dit automatische systeem zorgt voor romig, compact en langdurig melkschuim op de perfecte temperatuur.

Van de authentieke Italiaanse espresso tot cappuccino, van lungo tot een flat white, de PrimaDonna Soul kan met één druk op de knop meerdere recepten bereiden. Bovendien beschikt dit volautomatische espressotoestel over speciale functies, zoals: koffiekan, ijskoffie en theefunctie-recepten (inclusief de gloednieuwe functie Cortado), uniek en aanpasbaar. Top!

De De’Longhi PrimaDonna Soul is uitgerust met een TFT-kleurenscherm van 4,3 inch. Dit touchscreen zorgt voor een maximale interactie. Je meest gekozen dranken worden weergegeven op de homepagina. En je kan elke koffiebereiding ook starten vanuit de Coffee Link-app. Via deze handige app krijg je ook advies en suggesties.

La Specialista Prestigio : compromisloze kwaliteit

La Specialista Prestigio : compromisloze kwaliteit

Haal de barista in jezelf naar boven met La Specialista Prestigio. Experimenteer en ontdek jouw persoonlijke smaak, door jouw maling, dosering en temperatuur te regelen om de optimale smaak uit de bonen te halen en af te werken met zijdezacht melkschuim. De Sensor Grinding Technology, uitgerust met twee sensoren, zorgt keer op keer voor de exacte dosis koffie in je kopje.

Schuim je melk lekker op met het geavanceerde Latte systeem van de Delonghi La Specialista. Wil je gewoon een wolkje melk in je kop? Dan kies je voor de optie ‘flat’. Dankzij het speciale MyLatte Art-stoompijpje creëer je aan de hand van latte art de finishing touch. De barista workshop waarvan je kan genieten, brengt je alvast op weg.

Dinamica Plus: ťťn druk op de knop volstaat

Dinamica Plus: ťťn druk op de knop volstaat

Deze DeíLonghi Dinamica Plus is een premium koffiemachine is een must-have voor elke moderne keuken. Geniet op elk moment van de dag, van een authentieke Italiaanse espresso tot een heerlijke cappuccino. Kies uit 12 recepten en geniet van een heerlijk kopje koffie met de volautomatische espressomachine Dinamica Plus.

Deze high-end koffie-ervaring wordt verbeterd door unieke interactieve functies, waaronder Smart One Touch, drie gebruikersprofielen en de Coffee Link-app voor oneindige personalisatie. De “MY functie” zorgt ervoor dat je het aroma en de hoeveelheid koffie kan aanpassen naar jouw wensen.

Krijg een welkomscadeau

Staat één van deze prachtige koffiemachines op je verlanglijstje? Goed nieuws: De’Longhi schenkt je een welkomscadeau:

Deze acties zijn geldig tot en met 31/12/21.

5,0
€ 1.259,00

 
€ 799,00

 
€ 849,00
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters