Dolce Gusto Lumio, het elegante en pittige Nescafť-toestel!

Wees veeleisend en ga voor de nieuwe Nescafť Dolce Gusto Lumio! Dit elegante koffietoestel met minimale afmetingen zorgt voor maximaal koffiegenot.

Dolce Gusto Lumio, een verrassend en compact design

Met zijn kleine afmetingen en beperkte gewicht vindt het nieuwe koffietoestel Nescafé Dolce Gusto Lumio makkelijk zijn plaats in je interieur en je dagelijks leven. Het moderne en compacte design doet denken aan een ruimteschip!
Het toestel is tegelijk verrassend en discreet en zorgt voor een elegante en geraffineerde toets in je keuken, eetkamer of woonkamer. Deze koffiemachine past overal dankzij haar stijlvolle kleuren en mooie, gebogen lijnen. 

We herkennen meteen het Dolce Gusto-DNA aan de ronde vorm : lichte en uitgepuurde lijnen en een strak getekend profiel. Je hebt de keuze uit twee kleuren: wit en rood.

Leuk weetje: Dolce Gusto gaf zijn nieuwe Nescafé-toestel de naam van een klein, middeleeuws dorpje in Hoog-Corsica… om van weg te dromen bij je kopje koffie!

Proef de beste koffiesmaken met Dolce Gusto Lumio!

Omdat kwaliteit de absolute prioriteit is bij Nescafé biedt Dolce Gusto Lumio je een brede waaier van uitzonderlijke koffiesmaken aan. Je hebt de keuze uit 30 unieke ‘premium creation’ koffiesmaken! Genoeg om de grootste koffieliefhebber te verrassen.

De Lumio van Dolce Gusto is 100% compatibel met de hermetische capsules van Nescafé om te genieten van een koffie met goed bewaarde aroma’s en een intense smaak.
En met de functie om de intensiteit van de koffie te regelen, zet je je koffie altijd zoals jij hem het liefst drinkt. Espresso, cappuccino, latte of lungo: kies makkelijk en snel je favoriete versie.

Dolce Gusto Lumio weet ook heel het gezin te bekoren. Dit koffietoestel is immers een duizendpoot. Je maakt er in een handomdraai een groot aantal heerlijke warme of koude dranken mee: warme chocolademelk, aromatische thee en nog veel meer.

De kunst van het presteren volgens Dolce Gusto

De Lumio van Dolce Gusto is niet enkel een toestel met een knap design waarmee je heerlijke koffie maakt, het toestel zit ook boordevol handige snufjes.

Zo is het uitgerust met een nieuwe, verbeterde capsulehouder die de capsules beter beschermt tegen spatten of verstoppingen. De druk van 15 bar en het waterreservoir van 1 liter zorgen ervoor dat je alle koffiesoorten kunt bereiden in een recordtijd en met een heerlijk schuimlaagje.

Ben je gehaast? Stop de capsule erin, kies je drank en druk op de knop, dat is alles! In enkele seconden is je koffie klaar. Dankzij het thermoblock-verwarmingssysteem en het vermogen van 1340 Watt warmt het water zeer snel op en blijft het op een constante temperatuur.

Slim idee: verspil geen onnodige energie met de ecomodus. Je Nescafé-toestel schakelt automatisch over in waakstand na 1 minuut inactiviteit.

Zin in een heerlijke koffie?

Ontdek de elegante en pittige Dolce Gusto Lumio online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Krups Dolce Gusto Lumio†White

  • Warme en koude dranken
  • Verrassend design
  • Waterreservoir van 1 liter
product

Krups Dolce Gusto Lumio Red

  • Warme en koude dranken
  • Verrassend design
  • Waterreservoir van 1 liter

Nuttige links

  1. Bekijk alle Krups-koffietoestellen
  2. Bekijk alle Dolce Gusto Lumio-toestellen