Ontdek de Sony Bravia S90- , X9- en X8-televisies

Sony 4K-televisies
een kijkervaring als nooit tevoren

Wat als u uw films, tv-series en sportuitzendingen niet enkel in HD kon bekijken, maar ook van elk kleinste detail haarscherp kon genieten en u kon laten overdonderen door sprankelende kleuren? De Sony 4K-televisies, zoals de Bravia S90, de X9 en de X8, voeren u mee op een indrukwekkende multimediareis, die u met open mond zal achterlaten.

Overdonderend 4K

4K is niet gewoonweg een nieuwe technologie, het is een ware ervaring. Een scherm met 4K Ultra HD levert vier keer meer details dan Full HD. Bij voetbalwedstrijden zult u elke actie haarscherp kunnen bekijken en lijkt het alsof u zelf op het veld staat. Achtervolgingsscènes in uw favoriete actiefilms zullen vanaf nu nóg spannender worden, en bij natuurdocumentaires zal de pracht van onze aarde van het scherm spatten.

Zelfs onlinevideo's in HD

Sony 4K-televisies leveren niet enkel prachtige beelden, ze verbeteren ook beelden van andere dragers. Dankzij de X-Reality PRO-chip in de tv wordt ieder beeld op uw scherm verfijnd en verscherpt, ongeacht of u nu onlinevideo’s bekijkt of films op blu-ray.

Indrukwekkend entertainment

Met de Sony 4K-televisies heeft u bovendien ook toegang tot het Sony Entertainment Network, boordevol handige apps die u een wereld vol entertainment bieden. Zo kunt u sinds kort genieten van Netflix, één van de grootste on-demandaanbieders van films en tv-series. Zet u schrap voor urenlange tv-marathons met vrienden en familie!

Intense kleuren voor een intense kijkervaring

Wat de 4K-televisies bovendien extra bijzonder maakt, is het Triluminos-display, dat u een breed spectrum aan kleuren garandeert. Deze kleuren zien er exact uit als in het echt. Wanneer de camera inzoomt, zult u versteld staan van de hoogwaardige kleuren van het beeld. De X9 beschikt ook over de X-tended Dynamic Range-technologie, voor opvallend veel contrast tussen licht en donker.

Geluid goedgekeurd door NASA

De entertainmentervaring die u beleeft met een Sony 4K-tv wordt nog versterkt dankzij vooruitstrevende geluidstechnologie. Zo is de X9 bijvoorbeeld uitgerust met Magnetic Fluid-luidsprekers. Deze technologie werd ontworpen voor het NASA-ruimteprogramma en levert een helder, krachtig geluid, ongeacht of u nu naar zachte dialoog luistert, of naar knallende explosies.

Meer kijkgenot met de perfecte curve

De geavanceerde technologieën van Sony ervaart u tot in de perfectie met de nieuwe Bravia S90 Curved TV. Deze TV is het resultaat van de liefde voor fantastisch entertainment en hoogwaardige technologie. Dankzij de precies berekende curve van het scherm wordt u meteen ondergedompeld in de actie, en de 4K-technologie levert ongeloofelijke helderheid en kleur.
De entertainmentervaring die u beleeft met de Sony Bravia S90 Curved TV wordt nog versterkt dankzij het indrukwekkende meerkanaalsgeluid. Dankzij het 4.2-kanaals Live Speakers-systeem lijkt het geluid u volledig te omhullen, en de ClearAudio+-technologie levert een helder geluid. Ten slotte zorgen twee woofers voor een vol, krachtig basgeluid. Plaatst u daar nog een optionele, draadloze subwoofer bij, dan zult u het geluid zelfs in uw maag voelen trillen.


product

Sony Bravia S90

  • Gebogen scherm voor extra kijkplezier
  • 4K voor meer helderheid en kleur
  • 4.2-kanaals Live Speaker geluidssysteem
Koop nu
product

Sony X9-televisie

  • Viermaal meer details met 4K Ultra HD
  • X-tended Dynamic Range
  • Magnetic Fluid-luidsprekers
Koop nu
product

Sony X8-televisie

  • Viermaal meer details met 4K Ultra HD
  • X-Reality Pro-chip
  • Triluminos-display
Koop nu


Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters