De Android-tvs van Sony

Smart tvs, nog beter

Wilt u grote sportevenementen beleven alsof u er zelf bij bent? Zit u vaak gefascineerd te kijken naar actiescènes, maar doorbreekt de minder goede beeldkwaliteit uw ervaring? Dan is het tijd om over te schakelen naar 4K! Met de Android-tv’s van de X8-serie van Sony treedt u binnen in een nieuwe audiovisuele wereld boordevol ontspanning.

De 4K UHD-ervaring

Duik in de actie met de X8-televisies van Sony. Het bedrijf ontwikkelde een krachtige beeldverwerkingstechnologie, die elke pixel optimaliseert en die u details toont, nog echter dan echt.
Houdt u van actiefilms? Dan zal de Motionflow XR-technologie u zeker bevallen. U geniet steeds van ultra-vloeiende scènes, ongeacht waar u naar kijkt.
Laten we ook X-Reality PRO niet vergeten. Deze technologie vermindert beeldruis en garandeert u zuivere beelden. Geniet van het diepe zwart en heldere wit van uw X8-televisie van Sony. De krachtige processor controleert op dynamische wijze de helderheid in functie van het beeldruis en verbetert het contrast in functie van de bandbreedte. Voor emoties in ultra hoge definitie.

Smart tvs, nog beter
Smart tvs, nog beter

Dompel u onder in het geluid

Een hoogwaardige audiovisuele ervaring gaat natuurlijk samen met een indrukwekkend geluid. Of het nu gaat over muziek of dialogen, de Android-tv’s van Sony, meer bepaald de X8-modellen, zijn uitgerust met de ClearAudio+-technologie. Ze werd ontwikkeld om het geluid te verbeteren en u onder te dompelen in een nieuwe dimensie.
Dit is echter niet de enige technologie die u een diepere en intensere geluidservaring biedt. Dankzij S-Force Front geniet u van een 360° surround sound van een verbazingwekkende kwaliteit. Wil u een nog vloeiendere en evenwichtigere geluidsreproductie? Clear Phase neemt dit voor zijn rekening en brengt alle frequenties in evenwicht. Voor een ongezien helder en rijk geluid.

Deel uw emoties

Wie wil er nu zijn beste herinneringen niet delen met zijn vrienden en familie? Leuk op smartphone of computer, maar nog leuker op een groot scherm. Met Google Cast Ready verenigt u uw vrienden rond de televisie om uw laatste vakantie te herbeleven. Laat eenvoudigweg uw foto’s rechtstreeks vanaf uw smartphone of tablet afspelen (Android en iOS).
Dit is echter niet het enige nut van deze functie! Selfies nemen in goed gezelschap is altijd leuk, maar het is vervelend als u of uw vrienden er niet goed op staan. Daarom kunt u ook uw televisie gebruiken als zoeker, zodat iedereen meteen ziet of hij goed op de foto staat.

Smart tvs, nog beter
Smart tvs, nog beter

Grenzeloze ontspanning

Houdt u van videogames? Kent u dan Google Play al? Download een hele reeks applicaties zoals u zou doen op uw Android-smartphone. Dankzij de wifi-verbinding van uw X8-televisie kunt u een spel beginnen op uw smartphone en verderspelen op uw televisie, om het daarna af te werken op uw smartphone. U wordt dus nooit meer gestoord op cruciale momenten.

Geef bevelen met uw stem

Een film opzoeken, het weer van de dag bekijken, beelden vinden… Bedien eenvoudig uw televisie met uw stem door op de micro-toets van de One Flick-remote afstandsbediening te drukken. Binnen enkele seconden vindt uw Android-tv, zoals de X8-toestellen, wat u zoekt...zo wint u tijd en geniet u nog meer van uw ontspanningsmomenten.

product

Sony KD43X8308CB

 • 43” Edge LED
 • UHD-scherm DLNA
 • ClearAudio+
€ 1.103,00
of € 50,00 per maand
product

Sony KD55X8508CB

 • 55” Edge LED UHD-scherm
 • DLNA
 • 3D (2 brillen meegeleverd)
€ 1.203,00
of € 50,00 per maand
product

Sony KD65X8505CB

 • 65” Edge LED UHD-scherm
 • DLNA
 • 3D (2 brillen meegeleverd)
€ 1.703,00
of € 60,00 per maand
product

Sony KD75X8505CB

 • 75” Edge LED UHD-scherm
 • DLNA
 • 3D (2 brillen meegeleverd)
€ 5.003,00

Disclaimer

Android TV

- Voor gebruik van deze tv dient u akkoord te gaan met de servicevoorwaarden en het privacybeleid van Google.
- Google, Google Play, Android, Android TV zijn handelsmerken van of Google Inc.

Netflix

- Beschikbaarheid verschilt per land. 4K Ultra-HD-beschikbaarheid is afhankelijk van uw Netflix-abonnement, internetaansluiting, apparaatmogelijkheden en beschikbaarheid van content.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters