Samsung SUHD-televisie

De SUHD-televisies van Samsung
Levensechte beelden

Samsung innoveert met een nieuwe standaard in beeldkwaliteit: SUHD. Ontdek een betere kleurweergave, meer helderheid, hoger contrast, en nog scherpere beelden dan ooit tevoren.

Revolutionaire nano-kristaltechnologie

Aan de basis van al die verbeteringen ligt Samsungs nano-kristaltechnologie. De achtergrondverlichting van witte leds is vervangen door blauwe leds en een fijne laag nano-kristallen. Het resultaat? Pure en intense basiskleuren, een rijker kleurenpalet en intensere beelden. Bovendien is deze technologie milieuvriendelijk én energiezuinig.

Intense lichtaccenten

SUHD-tv’s zijn tot 2,5x helderder dan conventionele televisies. Hoe? Peak Illuminator onderzoekt de helderheid in elk beeld, en accentueert op een slimme manier de helderste delen. Zo geniet u van intense, realistische beelden, zonder impact op het verbruik.

Rijke, natuurlijke kleuren

Het kleurenpalet van tv’s met conventionele witte leds is beperkt. Samsung SUHD-tv’s hebben een groter kleurbereik dankzij de nano-kristaltechnologie. Ervaar fellere kleuren, gecombineerd met een zuiverder wit. Zelfs de subtielste kleurovergangen en fijnste nuances worden perfect getoond.

<span> De SUHD-televisies van Samsung </span><br/> Levensechte beelden

Het diepste zwart en een ongezien contrast

Zwartweergave is van uitzonderlijk belang voor realistische beelden. De Precision Black-technologie analyseert elk beeld, zodat de tv op elk moment precies weet in welke delen van het scherm hij de leds mag dimmen om zwart extra in de verf te zetten. Met een ongeëvenaard contrast als resultaat.

UHD Dimming

Om de beeldkwaliteit zo goed mogelijk te optimaliseren zijn de SUHD-tv’s van UHD Dimming voorzien. In drie stappen verbetert de tv zo contrast, kleur en detail. U geniet steeds van de prachtigste en meest natuurlijke beelden.

Quad-core/octa-core

Om de beeldverwerking foutloos uit te voeren op 8 miljoen pixels zijn de SUHD-tv’s van Samsung van een quad-core-processor voorzien. Start uw tv bliksemsnel op, navigeer zonder haperingen door elk menu en open apps zonder te moeten wachten. Op de topmodellen JS9000 en JS9500 geniet u zelfs van een octa-core. Nog sneller en nog krachtiger en ideaal voor multitasking en gaming.

Gecertificeerde UHD kwaliteit

Gecertificeerde UHD kwaliteit

Alle Samsung UHD-tv’s dragen het officiële UHD-label, uitgevaardigd door Digital Europe. Dit om de consument een minimum aan technologisch prestaties te garanderen.

De Samsung UHD-tv’s hebben een resolutie van 3.840 x 2.160 pixels. De hoogwaardige kwaliteit van een UHD-beeld blijft gedurende het hele beeldverwerkingsproces behouden. Deze wordt dus niet intern gereduceerd naar full HD om nadien weer opgewaardeerd te worden naar UHD. Zo wordt elk detail haarscherp weergegeven zoals het initieel bedoeld is.

product

Uw Samsung JS8500-tv

 • 48 / 55 / 65 inch
 • Nano-kristaltechnologie
 • UHD Dimming
Koop nu

Nuttige links:

 1. Bekijk alle SUHD-tvs van Samsung
 2. Bekijk alle tvs van Samsung

<span> De SUHD-televisies van Samsung </span><br/> Levensechte beelden
product

Uw Samsung JS9000-tv

 • 48 / 55 / 65 inch
 • Nano-kristaltechnologie
 • Octa Core-processor
Koop nu
product

Uw Samsung JS9500-tv

 • 65 / 78 / 88 inch
 • Octa Core-processor
 • 2400 Hz
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters