Siemens inductiekookplaten

Kies voor koken met inductie

Zorg ervoor dat u alle troeven in handen heeft: kies voor koken met inductie. Bij koken met inductie wekken de magnetische velden namelijk pas warmte op wanneer er een pot of pan met magnetiseerbare bodem op een ingeschakelde kookzone wordt gezet. Enkel de pot- of panbodem wordt verhit. Er ontstaat dus alleen hitte daar waar deze werkelijk nodig is en bijgevolg wordt er heel wat energie bespaard. Bovendien kan de temperatuur erg nauwkeurig geregeld worden. Ideaal als u gerechten tot in de puntjes wilt verzorgen. Ontdek ook de powerBoost functie. Met deze functie kan het vermogen van een inductiekookzone tot 50 % verhoogd worden. Bij het opwarmen en bij grotere hoeveelheden levert dit een tijdsbesparing van 35 % op.

Een inductiekookplaat voor elk

powerInduction, de koele hitte

Zet een pan op de inductiekookzone en kijk wat er gebeurt in de pan. De warmte ontstaat onmiddellijk waar ze wordt gebruikt: rechtstreeks aan de bodem van de pan.

Bekijk alle Siemens powerInduction inductiekookplaten

combiInduction, ruimere mogelijkheden

Met de combi-inductiekookzones presenteert Siemens een productreeks met innoverende technische verbeteringen zodat u met nog meer comfort en plezier kookt. De combiZone, gecreërd door 2 afzonderlijke kookzones samen te voegen, biedt meer ruimte voor groter kookgerei. Wanneer powerMove geactiveerd is, beschikt u met één druk op de knop niet alleen simultaan over twee kookzones – één om gerechten te bereiden en één om ze warm te houden – maar kunt u ook snel tussen de twee wisselen. U kunt dus snel van de hoogste temperatuurstand naar warmhoudmodus omschakelen, en omgekeerd. Met één druk op de knop worden de powerMove functie en de twee kookzones geactiveerd. Bovendien wordt de kookzone niet opgewarmd zolang er geen pot of pan op geplaatst. Geen kookgerei, geen hitte, maar wel veel comfort en veiligheid bij het koken.

Bekijk alle Siemens combiInduction inductiekookplaten

flexInduction, extra-flexibel

Potten en pannen zijn zo verschillend als de gerechten die u erin bereidt. Met de flexInduction kookplaten past u het kookvlak flexibel aan uw eisen aan. U kunt bijvoorbeeld 2 klassiek geordende rechthoekige zones met één druk op de knop tot één groot kookvlak samenvoegen waarbij de warmteverdeling perfect is. Binnen deze kookzone verplaatst u uw kookgerei naar hartelust.

Bekijk alle Siemens flexInduction inductiekookplaten

Een perfecte combinatie tussen gebruiksgemak en design

TouchSlider functie: een ongekende fijngevoeligheid

Met een vingertip op de bediening heeft u volledig alles in de hand. Kies de gewenste temperatuurinstelling door uw vinger over de bedieningsoppervlakte te glijden. De temperatuurstijging gebeurt snel en automatisch. U kunt ook de gewenste stand meteen instellen door deze één keer aan te tippen. De warmteregeling wordt in halve stappen ingesteld tot maximumstand 9. Alle andere functies zoals de timer of de wipeGuard functie kunnen geactiveerd worden door de touchControl toetsen. Dankzij de wipeGuard functie kunt u de bedieningszone blokkeren om het bijvoorbeeld snel schoon te maken. Bij een Multi touchSlider bedient u elke kookzone apart. Met een Mono touchSlider of een Mono touchSlider Plus bediening controleert u de verschillende zones met één enkele bediening.

QuickStart

Bij het inschakelen van de kookplaat herkent en selecteert de quickStart functie automatisch het gedeelte waar u de pot of pan heeft geplaatst. U hoeft dus enkel de temperatuur aan te passen.

ReStart

Na een onopzettelijke of manuele uitschakeling van de kookplaat kunt u dankzij de reStart functie terugkeren naar uw geselecteerde instellingen door te drukken op de On/Off hoofdschakelaar.

Energy Consumption Display

Dankzij de Energy Consumption Display ziet u op het einde hoeveel energie u verbruikt heeft vanaf het moment dat u begon te koken tot op het moment dat de kookplaat werd uitgeschakeld. Deze programmeerbare instelling zal u helpen om meer energie-efficiënt te koken, bijvoorbeeld door het deksel op de kookpot te houden of door de temperatuurinstellingen zo stabiel mogelijk te houden tijdens het kookproces.

Siemens EH 651 FT 17 E

 1. CombiInduction kookplaat
 2. PowerMove functie
 3. QuickStart
Knop koop nu

Siemens EH 851 FT 17 E

 1. PowerMove functie
 2. PowerBoost
 3. TouchSlider bediening
Knop koop nu

Siemens EH 651 BE17E

 1. PowerInduction kookplaat
 2. TouchControl bediening
 3. ReStart functie
Knop koop nu

Siemens EH 651 BN 17 E

 1. 17 standen
 2. FlexInduction kookplaat
 3. WipeGuard functie
Knop koop nu

Siemens EH 875 MP 17 E

 1. FlexInduction kookplaat
 2. WipeGuard functie
 3. Moduleerbare zone
Knop koop nu

Nuttige links

 1. Bekijk alle inductiekookplaten van Siemens
 2. Bekijk alle elektrische kookplaten van SiemensKan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters