MaxiSense® inductiekookplaten van AEG

Ongeziene
kookflexibiliteit

Denk je dat snel, eenvoudig en veilig koken een onmogelijke opdracht is? Zeker niet met de MaxiSense-inductiekookplaten van AEG. Laat je verleiden door de perfecte combinatie van technologie, prestaties en moderniteit.

Snel koken

Geen zin om te wachten tot je kookplaat warm genoeg is om je potten en pannen op te plaatsen? De AEG MaxiSense-inductiekookplaten geven warmte af van zodra je ze inschakelt. Het resultaat? Je pan warmt ongelooflijk snel op!

Eenvoudig koken

Dankzij de TouchControl-bediening van de AEG inductiekookplaten kan je snel je kookzones van warm naar koud instellen en omgekeerd. Regel nauwkeurig de instellingen en verkrijg perfecte bakresultaten.

Veilig koken

De AEG-inductiekookplaten beschikken over een intelligente technologie: de kookzone treedt enkel in werking zodra er een pan of een pot op geplaatst wordt. De oppervlakte rondom blijft koel. Bovendien warmt de kookplaat alleen maar op als er potten of pannen op staan. Je loopt dus geen risico op brandwonden.

Onbeperkt koken

Geniet van een grote flexibiliteit met de MaxiSense®Combi-inductiekookplaten van AEG en hun FreeZone. Zo heb je de mogelijkheid om je potten en pannen willekeurig op de kookplaat te plaatsen. Je kan zelfs maar liefst 3 pannen individueel programmeren, waarbij het formaat en de vorm van iedere pan automatisch wordt herkend.

Het grote beeldscherm van de MaxiSense®Combi-inductiekookplaat geeft de positie en de temperatuur van iedere pan weer, zodat je steeds een goed overzicht behoudt. Met de PowerSlide-functie kan jij je gerechten koken, laten sudderen of opwarmen. Verschuif je potten en pannen gewoon van de ene zone naar de andere.

De MaxiSense®Plus-kookplaten beschikken over de FlexiBridge-technologie. Dat is een speciale kookzone die bestaat uit 4 segmenten. Koppel de kookzones aan elkaar zoals je maar wilt om een grote kookzone te verkrijgen. Ideaal voor grote potten en pannen!

Eenvoudig koken

Maak je kookplaat schoon terwijl je kookt

Stel je voor: je kookplaat kunnen schoonmaken terwijl je kookt. Dat kan eenvoudig met de AEG- inductiekookplaten. De oppervlakte rond de kookpot blijft koel, waardoor je de kookplaat geleidelijk aan kunt poetsen. Bovendien is de oppervlakte van de kookplaat volkomen glad. Je zult er dus geen voedselresten tussen vinden. Toch praktisch, nee?

Eenvoudig koken
product

Je AEG HKL 65410 FB inductiekookplaat

 1. Uitbreidbare kookzone
 2. Auto-aanpasbare kookzones
 3. 15 instellingsniveaus om te koken
€ 369,00
of € 30,00 per maand
product

Je AEG HK 8542 HOXB inductiekookplaat

 • Auto-aanpasbare kookzones
 • Tiptoetsbediening
 • 9 instellingsniveaus om te koken
€ 699,00
of € 50,00 per maand
product

AEG HK 854401 FB

 • DirekTouch-bediening
 • MaxiSense®Plus-kookplaat
 • OptiHeat Control
€ 999,00
of € 50,00 per maand
product

AEG HKH 81700 FB

 • MaxiSense®Combi-kookplaat
 • ProCook-functie
 • FreeZone
€ 1.799,00
of € 60,00 per maand
product

AEG HK 874400 FB

 • PureBlack-design
 • OptiHeat Control
 • DirekTouch-bediening
€ 1.499,00
of € 60,00 per maand
Eenvoudig koken
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters