{Include name error} Dossier Philips – PerfectCare

Philips PerfectCare: strijken zonder temperatuurinstellingen

Philips PerfectCare: strijken zonder temperatuurinstellingen

OptimalTemp : de perfecte combinatie tussen stoom en temperatuur

De Philips PerfectCare stoomgenerators bieden de ideale combinatie tussen stoom en temperatuur dankzij de OptimalTemp-technologie. De Advanced Smart Control-processor stelt de perfecte combinatie van stoom en temperatuur in, terwijl de cyclonische stoomkamer zorgt voor een krachtige, constante stoom op alle stoffen

100 % gebruiksvriendelijk

Met de PerfectCare-strijkijzers van Philips kunt u aan de slag zonder iets te moeten instellen. U kunt nu alle strijkbare stoffen na elkaar strijken zonder te hoeven wachten of de temperatuurregelaar van het strijkijzer te moeten regelen.

100 % veilig

Dankzij de Philips PerfectCare-apparaten kunt u alle soorten stoffen veilig strijken, zelfs de meest delicate stoffen als zijde, kasjmier, wol en polyester. U hoeft niet meer te vrezen dat uw kleren beschadigd worden. Dankzij de functie Carry Lock kan uw stoomgenerator vergrendelen en veilig meenemen.

Philips PerfectCare: strijken zonder temperatuurinstellingen

Philips GC9550/20 Silence: krachtig strijken met minimaal geluid

Met de PerfectCare GC9550/02 Silence zorgt Philips voor een revolutie in de strijkwereld. Het toestel combineert geavanceerde technologieën zoals OptimalTemp dat een automatische temperatuurinstelling garandeert en Silent Steam voor een stille strijkbeurt. Zo zal de PerfectCare Silence uw strijknamiddagen aangenamer maken en bent u sneller klaar.

Getest en goedgekeurd

Dit strijkijzer is door onafhankelijke textielinstituten getest en goedgekeurd voor uitstekende strijkprestaties, zoals door DWI, IWTO, Woolmark. Het is gecertificeerd door de Woolmark Gold-norm. Philips is met de OptimalTemp-technologie tot nu toe het enige merk dat voldoet aan deze Woolmark Gold-norm.

Eenvoudige en efficiënte ontkalking

De sporen die door een strijkijzer op uw kledij worden achtergelaten, worden vaak veroorzaakt door kalk (te wijten aan het calcium in het water), die zich op de zool van uw strijkijzer opeenstapelt. Die opeenstapeling laat niet enkel sporen en vlekken achter maar is ook verantwoordelijk voor een vermindering van stoomverspreiding. Het resultaat: een onregelmatig debiet en slechte strijkprestaties. Kraantjeswater is altijd kalkhoudend maar u kunt met een beetje zorg uw strijkijzer in perfecte staat houden en zo ervoor zorgen dat uw kleding altijd vlekkeloos blijft. Easy-De Calc op de Philips GC9550/02 zorgt voor een eenvoudige en efficiënte kalkverwijdering zodat uw toestel langer meegaat.

Een stille strijkbeurt

Met de Silent Steam-technologie waarover de Philips PerfectCare GC9550/02 beschikt, kunt u met een laag geluidsniveau strijken. Dit gebeurt dankzij twee componenten: een geluidsarme stoomfilter en een geluiddempend platform.

Snel klaar met strijken

Met een stoom onder druk van 6,5 bar genereert de Philips PerfectCare Silence een krachtig stoomdebiet dat tot diep in de vezels gaat, zelfs bij moeilijke stoffen, om zo een snelle strijkbeurt te verzekeren. De continue stoomproductie tot 120 g/min. en de stoomstoot tot 360 g zijn ideaal voor een perfecte en snelle verwijdering van plooien en voor verticaal stomen. De snelheid wordt door de nieuwe SteamGlide-zoolplaat versterkt: deze is bijzonder krasbestendig, glijdt soepel en is zeer eenvoudig schoon te maken. U hoeft uw strijkijzer niet meer verticaal te plaatsen: u kunt deze vanaf nu zonder problemen op de zoolkant op de strijkplankhoes laten liggen.

Veiligheid en energiebesparing

Om energie te besparen zorgt de automatische uitschakeling ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het 5 minuten niet is gebruikt.

 
product

Philips PerfectCare

  • OptimalTemp : perfecte combinatie van stoom en temperatuur
  • 100 % gebruiksvriendelijk, u hoeft niets in te stellen
  • 100 % veilig voor alle strijkbare stoffen
 
product

Philips PerfectCare GC9550/12 Silence

  • OptimalTemp: perfecte combinatie van stoom en temperatuur

  • Glijdt soepel via de SteamGlide-zool
  • Zeer stil toestel
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters