Sony Xperia Tablet Z2: de fusie van topentertainment en topdesign

Sony Xperia Tablet Z2: de fusie van topentertainment en topdesign

Fantastisch entertainment in een prachtig en elegant design: dat is de Sony Xperia Tablet Z2. Met dit zeer dunne en lichte 10.1-inch tablet, dat bovendien ook waterdicht is, biedt Sony u ongelooflijke prestaties, en herdefinieert het bedrijf tablet-entertainment.

Vederlicht en waterdicht

Wat meteen opvalt bij de Xperia Tablet Z2 is het design. Met een dikte van 6,4 mm en een gewicht van slecht 426 gram is de tablet vederlicht. Hierdoor is het nog aangenamer om de tablet de gebruiken, zelfs in bed. Bovendien is de Z2 ook waterdicht. U kunt daardoor het touchscreen gebruiken met natte vingers. Perfect om te gebruiken aan het zwembad op vakantie, of gewoon thuis in bad.

Snel en vlot surfen

Vindt u het ook niet zeer ergerlijk als u net dat hilarische filmpje wil tonen aan uw vrienden of die romantische foto’s van op reis nog eens wil herbekijken, en uw tablet niet mee wil? Ook dat is verleden tijd met dit Xperia-tablet. Het hart van deze tablet is immers een razendsnelle Snapdragon™ processor, gecombineerd met een RAM-geheugen van 3 GB. Daardoor heeft de Xperia Z2 geen tijd nodig om pagina’s te laden, en kunt u ook browsen zonder storingen. U surft dus snel en vlot, als nooit tevoren.

Klaar voor de belangrijke momenten

Omdat u de Xperia Tablet Z2 ongetwijfeld overal met u zult meenemen dankzij zijn lichte design, zal u hem altijd kunnen gebruiken tijdens de belangrijke, interessante en leuke momenten in uw leven. En laat hem nu net ook perfect geschikt zijn om deze momenten vast te leggen. Zijn 8 megapixel camera maakt schitterende foto’s en video’s in hoge resolutie. Bovendien beschikt hij over een Exmor RS™ sensor, waardoor alle foto’s kleurrijk en haarscherp zijn, zelfs bij weinig licht.

Het effect van de bioscoop

Gebruikt u de tablet om muziek te beluisteren? Of toch eerder om de laatste nieuwe afleveringen van uw favoriete series of nieuwste films te bekijken? Wat uw plannen ook zijn, met de Sony Xperia Tablet Z2 geniet u van een superieure geluidskwaliteit. De tablet bevat de laatste nieuwe Sony Audio-technologieën, zoals Digital S-Force Front Surround, Ultra Clear Listening en stereo luidsprekers aan de voorzijde, zodat het geluid van overal lijkt te komen, en niet eenvoudigweg vanuit de luidsprekers van de tablet. Uw films leken nog nooit zo levensecht op een tablet.

Mini multimediasysteem

De tablet is meer dan simpelweg een tablet zoals u dat kent. Verschillende handige accessoires transformeren het toestel, zodat u eigenlijk over een volledig multimediasysteem beschikt. U kunt de tablet rechtop zetten op een bluetooth luidspreker, zodat het lijkt alsof u naar een televisie aan het kijken bent. Wilt u hem liever als laptop gebruiken? Sluit dan een draadloos toetsenbord met bluetooth-technologie aan, en u kunt beginnen werken. Tenslotte kunt u ook een controller op de tablet aansluiten, die hem aldus meteen transformeert in uw persoonlijke gameconsole. Bovendien is de Sony Xperia Z2 Tablet, naast de Xperia Z3 en Z3 Tablet Compact, dankzij nieuwe software ook compatibel geworden met Playstation 4 Remote Play.

Gedaan met de verveling

U heeft een lange vlucht voor de boeg, moet wachten op uw trein in het station of u vertrekt op vakantie met de wagen? Vergeet dan zeker uw Xperia Tablet Z2 niet! De uiterst lange batterijduur van 10 uur betekent dat u waar en wanneer u het wenst van uw multimedia kunt genieten. Verveling? Wat is dat? 

01

Uw Sony Xperia Tablet Z2

  1. Ultra lichte en dunne 10.1-inch tablet
  2. Uiterst snel surfen
  3. Superieure geluidskwaliteit
Knop koop nu
01 01 01


Pin It
bg2

Sony betaalt 50 euro terug

Bij aankoop van een Sony Xperia Z2 Tablet geniet u van een terugbetaling van 50 euro.
Deze actie is geldig tot 1 februari 2015.

bg2
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters