De totaal nieuwe Sonos PLAY:5

De Smart Speaker die muziek streamt zoals nooit tevoren

Sonos is het Smart Speakersysteem dat al uw favoriete muziek naar een kamer of alle kamers streamt. Bedien uw muziek met een simpele app, en vul uw huis met puur, meeslepend geluid.

Een puur en authentiek geluid

De PLAY:5 dompelt u helemaal onder in de muziek die u graag hoort. De drie mid-woofers zijn op ingenieuze wijze gesynchroniseerd. In combinatie met het trio van tweeters zult u versteld staan van het geluid en de energie en emotie van de artiest voelen. Zo bent u helemaal verbonden met uw favoriete liedjes.

Ontworpen met oog voor detail

Deze Sonos PLAY:5-luidspreker werd ontworpen met grote precisie, zonder de toekomst van home audio uit het oog te verliezen. Elk detail werd bestudeerd en ontworpen door experts, wat heeft geleid tot een hoogwaardig en modern toestel. Geniet van het pure design, gecombineerd met interne sensoren en regelmatige updates van de software.

Draadloos in elke kamer

Draadloos in elke kamer

Via de app bedient u uw hele luisterervaring. U krijgt toegang tot uw persoonlijke muziekbibliotheek of u kiest één of meerdere liedjes. Luister bovendien in elke kamer naar een ander nummer, of speel dezelfde muziek af in het hele huis.

Luister in de woonkamer, slaapkamer, ja zelfs in de badkamer naar een ander nummer of speel in alle kamers dezelfde track af. Zo heeft u al uw favoriete muziekdiensten bij elkaar in één simpele app, waarmee u alles kunt bedienen; van tracks, kamers tot het volume.

Trueplay: Perfect geluid, afgestemd op de kamer.

De PLAY:5 gebruikt de Trueplay-instellingen en beschikt over een akoestische herkenning en de mogelijkheid om zich aan te passen aan alle omstandigheden. Deze technologie analyseert in real time de akoestische configuratie van de kamer. Vervolgens past ze de instellingen van de zes luidsprekers in de PLAY:5 aan, zodat het geluid optimaal is aangepast aan de kamer.

Trueplay stemt uw speaker zo af dat uw muziek glashelder klinkt, waar u deze ook neerzet.

Of combineer twee PLAY:5’s. Elke luidspreker zal zijn oriëntatie op intelligente wijze detecteren, en het signaal dat hij uitzendt daar aan aanpassen.

product

Bestel vanaf nu uw Sonos PLAY:5

  • 6 speakers met aangepaste versterker
  • Trueplay-technologie
  • Bediening via app
Koop nu
Draadloos in elke kamer
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters