Acer Aspire 5: Verrassend slank met een krachtige processor

Op zoek naar een krachtige laptop voor een betaalbare prijs? Maak kennis met de laptops van de serie Acer Aspire 5! Deze slanke laptops van amper 17,95 mm dik zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien geven ze je favoriete films en series weer in hoge definitie. En wat dacht je van de autonomie van 11 uur? Ruim genoeg om de hele dag gebruik te maken van de krachtige grafische kaart en processor van de Aspire!

Ultraslank design

Ultraslank design

De laptop Acer Aspire 5 14 inches kan je overal mee naartoe nemen dankzij zijn compacte design. Hij is immers slechts 17,95 mm dik. Een lichtgewicht dus, ideaal om mee te nemen op de trein, op weg naar school of het werk.

Krachtige grafische kaart en processor

Krachtige grafische kaart en processor

De Acer Aspire 5 A514 is ideaal voor dagelijks gebruik: surfen, werken, chatten... Alles loopt bijzonder vlot! De Aspire 5 is uitgerust met een zeer krachtige Intel Core processor. Het geheugen is goed voor 24 Go en dus perfect geschikt voor multitasken.

Grote autonomie

Grote autonomie

Notities nemen, opzoekingen doen samenvattingen schrijven... En tussendoor, tijdens de pauzes, verder kijken naar je favoriete serie... Het is allemaal geen probleem voor de Acer Aspire 5 die een autonomie heeft van 11 uur.

Snel starten en communiceren

Snel starten en communiceren

Goed nieuws voor wie niet veel tijd wil verliezen als de inspiratie op de afspraak is: de Acer Aspire 5 staat garant voor een snelle start en snel browsen dankzij een SSD harde schijf en een compleet connectiviteitsgamma. Dual band WiFi 6 verdrievoudigt de gemiddelde snelheid van het netwerk en beperkt de latentie tot 75 % meer dan WiFi 5.

Krachtig geluid

Krachtig geluid

Klaar met werken? Dan is het tijd voor ontspanning! De Acer TrueHarmony™-technologie belooft je een realistisch geluid en diepe bassen. En dat is belangrijk om goed te communiceren en te luisteren.

Gezwicht voor de charmes van de reeks Acer Aspire 5? Kies je model uit de vele aangeboden Acer-kleuren in je favoriete Vanden Borre-winkel .

Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters