De Aspire E5-serie van Acer

Kracht en elegantie

Bent u op zoek naar een laptop die tegelijkertijd krachtig en elegant is? Laat u verbazen door de reactiviteit en het hoge niveau van de Aspire E5-571G-59XR en Aspire E5-771G-346K-laptops van Acer.

De Aspire E5-serie van Acer

Uw beste hulpmiddel voor bureauwerk

De laptops van de Acer Aspire E5-reeks zijn zonder twijfel perfect om op te werken. U kiest zelf de schermgrootte die u nodig heeft: de Aspire E5-571G-59XR biedt u een scherm van 15,6 inch, terwijl de Aspire E5-771G-346K een scherm heeft van maar liefst 17,3 inch. Allebei hebben ze een groot RAM-geheugen (8 GB), zodat u ongestoord kunt werken zonder enige haperingen. Bovendien gebruikt u de Aspire E5-571G-59XR tot 7 u in werkmodus zonder hem te moeten opladen. Handig om mee te nemen naar de les of de bibliotheek!

Een uiterst realistische audio-ervaring

Omdat u Skype gebruikt om te bellen met de andere kant van de wereld, omdat u fan bent van videogames, omdat u verslaafd bent aan de series die u via streaming bekijkt... Er zijn zoveel redenen waarom u van uw computer een puur en realistisch geluid verwacht. Dankzij de TrueHarmony-technologie geniet u van een ongeziene luisterervaring. Zo bent u nog dichter bij zij die ver verwijderd zijn, zo is uw game-ervaring nog intenser en zo geniet u nog meer van uw film- of serie-avonden. Of gewoon, voor een indrukwekkend realistisch geluid.

Verbluffende functies

Laadt u normaal uw smartphone op via uw pc? Handig, maar dan moet uw computer wel steeds aanstaan, en niet in slaapstand... De Aspire E5-reeks laat u toe uw smartphone op te laden, zelfs wanneer uw laptop uit staat. Super handig! Bovendien is de Aspire E5-771G-346K uitgerust met twee USB 3.0-poorten, waarmee u tot tien keer sneller kunt opladen dan met een USB 2.0-poort.

Daarnaast beschikt de Acer Aspire E5-reeks over Skype-gecertifieerde componenten, die u communicatieverbindingen van zeer hoge kwaliteit garanderen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over echo’s, storingen of schokkende videobeelden. Voeg daar nog een HD-camera aan toe voor de Aspire E5-571G-59XR, en u voert gesprekken met vrienden en familie alsof u recht tegenover elkaar zat.

Design

Dankzij het design in geborsteld aluminium zullen deze laptops perfect passen op uw bureau, of zelfs in uw salon. Bovendien werden ze op een kwaliteitsvolle en elegante manier afgewerkt. Ook werd de ergonomie geoptimaliseerd. Zo klapt u de laptops open met één hand, dankzij het intelligente ontwerp. De touchpad is aangenaam om aan te raken en garandeert u een comfortabel gebruik. Ook het toetsenbord moet niet onderdoen, aangezien het uitgerust is met een numeriek klavier: handig en gemakkelijk om uw bankzaken te regelen.

Ontdek deze twee modellen in een oogwenk

 
Aspire E5-571G-59XR

Aspire E5-571G-59XR

  • Intel Core i5 5200U processor
  • 15,6 inch scherm
  • 7 uur autonomie
€ 499,00
of € 30,00 per maand
Aspire E5-771G-346K

Aspire E5-771G-346K

  • Intel Core i3 4005U processor
  • 17,3 inch scherm
  • 4 uur autonomie
€ 699,00
of € 50,00 per maand

Nuttige link

Bekijk alle laptops van Acer

De Aspire E5-serie van Acer
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters