Acer Spin 3: de laptop voor creatieve geesten

Op zoek naar een laptop die zich naar al je eisen plooit? Maak kennis met de Spin 3-modellen van Acer! Hun belangrijkste troeven? Ze zijn converteerbaar, zetten de hele dag lang optimale prestaties neer en hun batterij gaat heel lang mee. Kortom, ze hebben alles in huis om zelfs de meest veeleisende gebruikers te overtuigen.

Knap en functioneel ontwerp

Qua design werd de Acer Spin 3 uitgewerkt tot in de kleinste details. Een voorbeeld? Zijn scharnier van 360° heeft extra ventilatieruimte zodat de lucht beter kan circuleren. En hij is heel dun en licht, dus ideaal als je de deur uit moet.

En je geniet van een maximaal visueel comfort dankzij het antireflecterend full hd-scherm van 14 inch met een kijkhoek tot 170 graden. En je beschikt over 4 gebruiksmodi: tent, laptop, tablet en weergave.

Voor al je creaties

Hou je ervan om creaties te maken met je laptop? Dan is de Acer Spin 3 zeker perfect voor jou. Hij is compatibel met de Acer Active-pen. Laat je creativiteit dus de vrije loop en schrijf of teken rechtstreeks op het scherm zoals op echt papier!

Het bijgeleverde dock zorgt ervoor dat je de stylus altijd bij de hand hebt. Extra troef: je kan de stylus via het dock ook opladen. Amper 15 seconden volstaan om de pen 90 minuten lang te gebruiken.

Vlotjes multitasken

Hou je ervan om meerdere apps tegelijk te gebruiken? Goed nieuws, want ook op vlak van prestaties laat de Acer Spin 3 je niet in de steek. Hij is uitgerust met een krachtige processor. Een model met een AMD Ryzen 5-processor of liever een eentje met een Intel Core i5-processor van de 10de generatie? Aan jou de keuze!

Bovendien starten deze laptops razendsnel op dankzij hun Solid State Drive tot 1 TB en bieden ze je een lange autonomie tot 12 uur.

Wil je genieten van de ongeëvenaarde prestaties van de converteerbare laptops Acer Spin? Kom dan langs in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters