Acer Swift 1, 3 of 5? Kies een nummertje!

‘Acer Swift’ staat voor dunne, compacte laptops voor elk budget. Hoe hoger het cijfertje achter die merknaam, hoe straffer de hardware van het toestel. Maar misschien is de grootste troef van Acer Swift 1 voor jou wel meer waard dan alle extra’s van Acer Swift 5? Dat ontdek je in het heldere overzicht hieronder.

Acer Swift 1: voordelige marathonloper

Acer Swift 1 is een reeks van voordelige laptops die boven hun prijsklasse boksen. Want ze zien er net zo goed uit als de hedendaagse premiumlaptops. Ze kregen een volledige metalen behuizing en zijn beschikbaar in meerdere kleuren. Daarbovenop pakken ze uit met een full hd-scherm van 14 inch en dunne schermranden (6,3 mm).

Een ander kenmerk dat de Acer Swift 1 gemeen heeft met de toplaptops is zijn vingerafdruklezer met Windows Hello. Zo log je veilig en snel in zonder wachtwoord. Last, maar verre van least: de batterijduur! De maximale autonomie van 20 uur* is de meest indrukwekkende van alle Acer Swift-laptops!

Acer Swift 3: mobiele allrounder

Acer Swift 3 is een reeks met bijzonder veel modellen. Zo haal jij precies de rekenkracht en de specificaties in huis die jij nodig hebt. In het algemeen zijn deze toestellen meer allround dan de Acer Swift 1-laptops. In plaats van één enorme troef (de batterijduur) heeft deze reeks een uitstekende maximale autonomie van 12 uur én tal van andere troeven.

Zo krijg je tot 256 GB aan snel SSD-geheugen en laat de afzonderlijke grafische kaart je vlotjes gamen of foto’s en video’s bewerken.

Acer Swift 5: ideale reisgenoot

De dunne Acer Swift 5-laptops wegen minder dan 1 kg en zijn tegelijk bijzonder sterk. Daarvoor combineerde Acer magnesium-lithium- en magnesium-aluminiumlegeringen. Het resultaat is een prijswinnend, slank en minimalistisch metalen design.

In dat knappe design zit een full hd IPS-scherm met een zeer nauwkeurige kleurweergave en extra helderheid. Voor de kenners: we spreken hier over 100% sRGB en 300 nits helderheid. Bovendien is het scherm een touchscreen waarmee je nog sneller navigeert doorheen apps, websites en documenten.

Bij de Acer Swift 5 kies je opnieuw zelf hoe ver je gaat in rekenkracht, snelheid en geheugen. De meest productieve uitvoering heeft een Intel® Core™ i7-processor, 8 GB RAM en 512 GB SSD-geheugen aan boord. Daar krijg je indrukwekkende audio bovenop. Het TrueHarmony™-luidsprekerontwerp levert meer bas en volume en Dolby Audio™ Premium past het geluid dynamisch aan voor virtueel surroundgeluid.

Ben je op zoek naar een moderne laptop met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Bekijk dan zeker het Acer Swift-gamma in de winkel.

Acer Swift 1

Bekijk onze selectie

Acer Swift 3

Bekijk onze selectie

Acer Swift 5

Bekijk onze selectie
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters