De Acer Swift-laptops: ongelooflijk licht en ultradun

De Swift-reeks van Acer bestaat uit lichte, draagbare laptops met uiteenlopende specificaties. We stellen de Acer Swift 1 en Swift 3 hieronder beknopt aan je voor. Zo weet je snel welk toestel bij jouw laptopgebruik past!

Acer Swift 1: stijlvolle betrouwbaarheid

De Acer Swift 1 is de meest voordelige laptop van het Swift-gamma. Dat zou je nooit vermoeden als je een Swift 1 in handen krijgt. Want de metalen behuizing zorgt voor een stijlvolle, krachtige uitstraling. Klap je het toestel open? Dan maakt het opnieuw indruk door zijn full hd-scherm met dunne randen van amper 6,3 millimeter.

Je meldt jezelf aan via de vingerafdruklezer. Vanaf dan ga je tot wel 20 uur aan de slag op deze laptop. Een onverslaanbare batterijduur! Daarbovenop haal je nog meer uit je (werk)dag dankzij de multitasking-functie van Windows. Open bijvoorbeeld je browser links op je scherm en werk rechts daarvan in een Word- of PowerPoint-document.

Acer Swift 3: straffere specs

De Acer Swift 3-laptops beschikken over een ultradun en metalen design. Ze bieden je de mogelijkheid om extra spierkracht in je toestel te stoppen. Zelfs met de meest veeleisende specificaties blijft je laptop tot 12,5 uur meegaan, meer dan voldoende om de hele dag te werken on the go.

Daarnaast geeft een Acer Swift 3 je toegang tot de nieuwste functies van Windows 10, zoals Cortana. Dat is de intelligente persoonlijke assistent van Microsoft. Je kunt dus gewoon luidop vragen stellen aan je computer. Dankzij ‘Wake On Voice’ wordt de Swift 3 zelfs wakker van je stem als het scherm is uitgeschakeld.

Acer Swift 5: lichtste en dunste

De hele Acer Swift-reeks zet in op draagbaarheid, maar de Acer Swift 5 spant de kroon. Hij weegt amper 990 gram en is 14,95 millimeter dun. Tegelijk weet hij de voordelen van de uitvoeringen hierboven te combineren. Denk maar aan de Cortana-integratie en een batterij die tot 8 uur meegaat.

Dé blikvanger – letterlijk – is het scherm van de Acer Swift 5. Het is net zoals bij de vorige toestellen een full hd-scherm van 14 inch. Maar dan eentje met nóg dunnere randen (een screen-to-body ratio van 86,4%) en een hogere helderheid (300 nits). Daarbovenop is het een touchscreen. Je scrolt en swipet dus eenvoudig door je apps, documenten en presentaties.

Schermafbeeldingen zijn simulaties. Wijzigingen voorbehouden. Apps worden apart verkocht. Beschikbaarheid kan verschillen.

Ben je op zoek naar een draagbare laptop met een lange batterijduur?

Bekijk dan zeker de Acer Swift-reeks in je Vanden Borre-winkel!

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters