AEG ComfortLiftģ-vaatwasser: Til je vaat naar een hoger niveau

Makkelijk vullen en uitladen

Een praktisch en innoverend systeem, dat is wat de AEG ComfortLiftģ-vaatwassers je biedt. Laat de onderste mand zachtjes naar boven schuiven of breng ze tot op een handige werkhoogte. Zo vul of ledig je de vaatwasser op een comfortabele manier: je hoeft je niet meer te bukken! Een ander praktisch voordeel? De uitneembare besteklade: haal de lade uit de vaatwasser en zet je bestek makkelijk op zijn plaats.

Veilig voor je delicate glazen

Ben je gebroken glazen en andere onaangename verrassingen beu als je de vaatwasser opent? De AEG ComfortLift® beschikt over een SoftGrip- en SoftSpikes-systeem. Dit zorgt ervoor dat je glazen stabiel blijven staan tijdens de reiniging. De AEG ComfortLift®-vaatwasser is ook uitgerust met een speciaal programma voor glazen. Perfect voor je delicate vaat.

Stille werking

Kies voor het ExtraSilent-programma en geniet van een nog stillere werking. Bovendien is deze vaatwasser uitgerust met een invertermotor. Deze motor levert uitstekende resultaten en heeft een lager geluidsniveau. Laat je vaatwasser op elk moment van de dag draaien dankzij zijn bijna geruisloze werking.

Een schitterende vaat

Natuurlijk wil je dat je vaat tot in de puntjes proper is. Dat kan! Dankzij de vijf sproeiniveaus en de innovatieve satellietsproeiarm van de ComfortLift® is je vaat altijd perfect proper. De veelzijdige, dubbele rotatie van de satellietsproeiarm werkt met voortdurend veranderende hoeken. Het resultaat? Een grondige reiniging.

Technologische hoogstandjes

Duurt een gemiddeld afwasprogramma voor jou iets te lang? Met de AEG ComfortLift® wordt de cyclusduur met 50% verminderd dankzij de kracht en waterdruk. Deze vaatwasser is ook voorzien van de AirDry-technologie: deze gebruikt de natuurlijke luchtstroom om de droogcyclus af te ronden. Door de deur automatisch 10 cm te openen tijdens het laatste deel van de cyclus vermindert het energieverbruik en droogt je vaat optimaal.

Solden
  • Type: Volledig integreerbaar
  • Geluidsniveau: 42 dB
  • Waterverbruik/jaar: 3080 liter
Decoratiepaneel niet inbegrepen
€ 899,00 € 999,00
  • Type: Standaard (60 cm breed)
  • Geluidsniveau: 44 dB
  • Waterverbruik/jaar: 3080 liter
  • Type: Met zichtbaar bedieningspaneel
  • Geluidsniveau: 44 dB
  • Waterverbruik/jaar: 3080 liter
Decoratiepaneel niet inbegrepen
Een vraag over een product?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters