Droogkasten en stofzuigers van AEG: alle voordelen op een rij

Op zoek naar een nieuwe droogkast? Of wil je makkelijk schoonmaken met een draadloze stofzuiger? Dan ben je bij AEG aan het goede adres! Wij sommen de belangrijkste voordelen van de AEG Series 8000- en 9000-droogkasten en van de AEG FX9-steelstofzuigers voor je op.

AEG Series 8000- en 9000-droogkasten

FiberPro met 3DScan-technologie: elk vezeltje droog

Sensoren detecteren vocht tot 5 cm diep in dekens of gelaagde kledij. Pas als elke vezel droog is, zit de job van de AEG FiberPro-wasdroger erop. En daardoor hoef je bijvoorbeeld een donsjas daarna niet meer aan de lucht te drogen. Want dons die aan de lucht droogt, klontert samen en verliest volume. De thermische isolatie ligt tot 30% hoger als je dons droogt met 3DScan-technologie.

MyDry-cyclus: je gemend wasgoed snel droog

Gemengd wasgoed wordt met de grootste zorg behandeld dankzij de MyDry-cyclus. Combineer je droogkast met een AEG 9000 Series Premium Edition-wasmachine en je kledij is in minder dan 3 uur gewassen en perfect droog. Je wasgoed sorteren? Da’s niet nodig! Je katoenen en synthetische stoffen worden samen optimaal verzorgd.

AbsoluteCare: wol en zijde in de droogkast? Jep!

Heb je wol, zijde of outdoorkledij gewassen? Dan denk je waarschijnlijk dat je de droogkast niet mag gebruiken. En dat klopt ook vaak, tenzij je droogkast een 8000 of 9000 Serie van AEG is. Want hun AbsoluteCare-technologie past zich aan je kleding aan – van de zachtste wollen trui tot je beste hemd.

SensiDry: veilig drogen aan een lage temperatuur

De AEG SensiDry-technologie onttrekt vocht aan stoffen bij een temperatuur die de helft lager is dan bij traditionele droogkasten, zonder dat de droogtijd hierdoor langer wordt. Zo worden de stoffen nooit blootgesteld aan onnodige hitte. Het resultaat? De originele textuur van je kleding blijft langer behouden. En je bespaart energie!

My AEG Care-app: naadloze communicatie

Connectivity Pair verbindt je wasmachine en je droogkast naadloos met elkaar via de app My AEG Care. De app toont je de totale tijd voor zowel wassen als drogen. Je krijgt zelfs een seintje wanneer het wasgoed moet worden overgeplaatst en ontvangt advies voor een optimale droging. Wassen gebeurt  volgens jouw agenda, met bediening vanaf elke plaats.

De technologieŽn van AEG

AbsoluteCare SensiDry FiberPro met 3D-scan MyDry-cyclus My AEG Care-app
Serie 8000      
Serie 9000

AEG FX9: draadloze stofzuigers zonder compromissen

De AEG FX9 Ultimate-modellen willen jouw enige stofzuiger en kruimeldief in huis worden. Daarom kregen deze draadloze steelstofzuigers alle nodige kracht, flexibiliteit en accessoires mee. Maak kennis met deze nieuwe reeks stofzuigers.

Kracht en bewegingsvrijheid

De AEG FX9 combineert de prestaties van een traditionele stofzuiger met de bewegingsvrijheid van een steelstofzuiger. Na een laadbeurt is de ultra-hd lithium-accu van 36 V klaar om je hele huis schoon te maken:
 
  • Eco-modus: 60 minuten of ongeveer 270 m² stofzuigen.
  • Power-modus: 30 minuten of ongeveer 150 m² stofzuigen.
  • High power-modus: 16 minuten of ongeveer 80 m² stofzuigen.

Alles-in-ťťn voor alles in huis

De stofzuiger maakt alles schoon, van vloeren en tapijten tot je meubels en gordijnen. En dat doe je moeiteloos, want de AEG FX9 is een lichtgewicht (0,9 kg) met een laag zwaartepunt, een verplaatsbare motor-unit, en een uittrekbare slang. Bovendien stel je de telescopische buis zo in dat de stofzuiger altijd de juiste hoogte heeft voor jou.Door dat slimme design stofzuig je zowel vlotjes in de hoogte als onder lage meubels. Donkere plaatsen worden trouwens verlicht door ledlampjes op de zuigmond. Zo ontsnapt er geen enkel stofje onder de zetel aan je aandacht.

Zelfstaand en trendy

Wil je even pauzeren of je stofzuiger opbergen? Dan zet je het toestel gewoon rechtop. De AEG FX9 blijft vanzelf staan. Dat is handig om snel te stoppen met stofzuigen, maar ook om je klusje te hervatten. Want je hoeft je niet te bukken om het handvat opnieuw vast te nemen.


Door het zelfstaande ontwerp is het ook gemakkelijk om het toestel compact aan de kant te zetten in bijvoorbeeld je garage of bergruimte. Al kun je de stofzuiger net zo goed in het zicht laten staan. Hij is trendy en elegant genoeg om in elk interieur te passen. Zo hou je het toestel altijd bij de hand voor wanneer je het even wilt gebruiken als stofzuiger of als kruimeldief.
 

Gift card Paris Ici XL

Koop nu je AEG-droogkast of FX9-steelstofzuiger en ontvang een gift card met een waarde tot 150 euro voor Ici Paris XL. De actie is geldig tot en met 15/12/20 (droogkasten) en tot 31/12/20 (steelstofzuigers). Meer info? Klik hier!

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters