AEG-inductiekookplaten

Ongeziene kookflexibiliteit

Ongeziene kookflexibiliteit

AEG tilt met de MaxiSense®-inductiekookplaten het kookgemak naar een ongekend niveau. Met innovatieve functies en design-toestellen zorgt AEG voor een mooie, functionele keuken.

Wat zijn de voordelen van inductie?

Het inductiesysteem creëert een elektromagnetisch veld wanneer u een pan op het kookoppervlak plaatst. De inhoud van de pan wordt heet terwijl het keramische oppervlak van de kookplaat nog aangeraakt kan worden. Dit zorgt voor tijds- en energiebesparing:

 1. de temperatuur kan nauwkeurig ingesteld worden
 2. de kookzone bereikt meteen de gewenste temperatuur

Bovendien branden etensresten niet aan omdat het gebied rond de pannen niet warm wordt. Op deze manier is uw inductiekookplaat steeds eenvoudig schoon te maken.

U kunt elke maat van kookpot gebruiken, variërend van 125 tot 210 mm. Plaats uw kookpot op het kruisje om hem veilig en zonder energieverlies op te warmen.

Ongeziene kookflexibiliteit
Ongeziene kookflexibiliteit

Plaats uw potten waar u wilt

Net als de MaxiSense®Plus-kookplaten beschikken de MaxiSense®Combi-kookplaten over verschillende MaxiSense®-zones. In plaats van FlexiBridge zijn ze echter uitgerust met de FreeZone. Binnen dit FreeZone-kookgebied plaatst u uw potten en pannen ergens willekeurig. Elke kookpot wordt automatisch herkend en getoond op de TFT-display. U stelt via deze display met TouchControl voor elke pan de gewenste temperatuur en tijd in. Deze instellingen blijven behouden, zelfs wanneer de pannen worden verplaatst.


Modern design

Is de AEG PureBlack MaxiSense®-kookplaat uitgeschakeld? Dan ziet u enkel een volledig zwart, glanzend oppervlak. Schakel de inductiekookplaat in en de verlichting gaat aan. Ook de bedieningselementen en kookzone-aanduidingen worden zichtbaar. De PureBlack-kookplaat is beschikbaar met een schuin geslepen rand of aangepast voor vlakbouw, voor een perfecte integratie in het werkblad.

Maximale flexibiliteit

De MaxiSense®Plus met FlexiBridge is een speciale kookzone bestaande uit 4 segmenten. Koppel ze aan elkaar om bijvoorbeeld één grote zone te creëren. Handig voor een optimaal gebruik van de speciale Plancha-grillplaat of uw grootste ovalen vispan! De FlexiBridge-zone kan ook worden opgesplitst in 2 gelijke zones of één grotere en kleinere zone. Aan u de keuze!

Ongeziene kookflexibiliteit

Handige accessoires

Wenst u uw gerechten te grillen of te wokken? AEG heeft 2 accessoires ontworpen die helemaal complementair zijn met uw AEG-inductiekookplaat. De AEG MaxiSense® Plancha Grill maakt optimaal gebruik van de FlexiBridge of FreeZone-kookzone. Hierdoor geniet u ook van een groot grilloppervlak. De AEG Fusion Wok maakt een snelle en geconcentreerde warmteverdeling mogelijk voor perfecte wokresulaten! De wok is geschikt voor AEG-inductiekookplaten met kookzones met een diameter van 21 cm of groter.

Ongeziene kookflexibiliteit
 
product

AEG HK 856600 FB

 • MaxiSense®Plus-kookplaat
 • FlexiBridge-kookzone
 • ProCook-functie
€ 1.290,00
of € 60,00 per maand
product

AEG HK 854401 FB

 • DirekTouch-bediening
 • MaxiSense®Plus-kookplaat
 • OptiHeat Control
€ 999,00
of € 50,00 per maand
 
product

AEG HKH 81700 FB

 • MaxiSense®Combi-kookplaat
 • ProCook-functie
 • FreeZone
€ 1.799,00
of € 60,00 per maand
product

AEG HK 874400 FB

 • PureBlack-design
 • OptiHeat Control
 • DirekTouch-bediening
€ 1.499,00
of € 60,00 per maand
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters