Je wasgoed is in goede handen met AEG

De waarde van een goede wasmachine en droogkast wordt vaak onderschat. Natuurlijk zijn het grote aankopen waarop je jaren wilt rekenen. Maar hoe beter je toestellen, hoe langer ook je kleren in perfecte staat blijven. Dankzij optimale zorg voor je wasgoed wil AEG je honderden euro’s besparen in je shoppingbudget. We stellen de Series 8000 en 9000 wasmachines en droogkasten even aan je voor!

AEG Series 9000- en 8000-wasmachines

SoftWater: zacht water, zachte wasbeurt

In de 9000 Serie-wasmachines van AEG zit SoftWater-technologie. De moeilijke uitleg? Ionenuitwisselingsfilters verbeteren de kwaliteit van het water dat in de trommel terechtkomt.

En in mensentaal? Je wast met zachter water, waardoor je op 30 graden even grondig wast als vroeger op 60 graden. En dat is goed nieuws voor het behoud van je kleuren!

÷KOMix: gelijke verdeling van wasmiddel

ÖKOMix is een technologie die wasmiddel en wasverzachter vooraf mengt met een beetje water – nog vóór het product in de wastrommel belandt. Zo raakt je wasmiddel gelijkmatiger verdeeld over al je wasgoed, en krijgt elke vezel van je kleding een optimale behandeling. Je vindt deze technologie in de 8000 Serie en de 9000 Serie.

Daarnaast hebben deze toestellen een ÖKOPower-programma. Dat is een efficiënt programma met een laag energieverbruik en uitstekende resultaten in nog geen uur tijd. ÖKOPower doet er precies 59 minuten over om dat klaar te spelen. En dankzij de ProSteam-technologie frist je kledij snel op en komen je kledingstukken miner gekreukt uit je wasmachine.

AutoDose: je kledij blijft langer mooi

Gebruik nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Deze slimme functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment.

De machine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de ideale hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt je waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt. AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van je kleding.

De automatische dosering werkt met alle vloeibare wasmiddelen en wasverzachters. Die giet je in de 2 AutoDose-compartimenten. Daarnaast hebben de wasmiddellades van AutoDose-toestellen 2 manuele vakken die je nog meer flexibiliteit geven.

Het blijft dus mogelijk om af en toe je dosis wasmiddel handmatig in te stellen. Dan kies je gewoon voor de manuele vakken. Bovendien kun je in die vakken ook waspoeder gebruiken, net als andere producten. Denk bijvoorbeeld aan impregneermiddel om stoffen waterdicht te maken of te houden.

AEG Series 8000- en 9000-droogkasten

AbsoluteCare: wol en zijde in de droogkast? Jep!

Heb je wol, zijde of outdoorkledij gewassen? Dan denk je waarschijnlijk dat je de droogkast niet mag gebruiken. En dat klopt ook vaak, tenzij je droogkast een 8000 of 9000 Serie van AEG is. Want hun AbsoluteCare-technologie past zich aan je kleding aan – van de zachtste wollen trui tot je beste hemd. Kies uit één van deze programma’s:

Wol: Het wolprogramma is gepatenteerd en gecertificeerd met het belangrijkste Woolmark Apparel Care-label zodat je je wollen truien makkelijk kan wassen. Zelfs alle kleding met een label ‘alleen handwas’. Het is zo mild dat wol zijn vorm behoudt en zacht blijft.

Zijde: probeer het uit en je merkt al snel dat je zijden kledingstukken met minder kreuken drogen in je machine dan aan je wasdraad.

Outdoor: dit programma gebruikt de juiste hoeveelheid warmte om het waterdichte membraan in waterproof kleding intact te houden. Ook ademende stoffen droger met dit programma beter dan op een wasrek.

3DScan-technologie: elk vezeltje droog

Heb je al eens dikkere kledij of een donsdeken in de droogkast gestopt? Dan weet je wat er meestal gebeurt: je wasgoed komt niet helemaal droog uit het toestel. Dat komt omdat een traditioneel toestel alleen detecteert of de buitenkant van de lading droog is.

De 3DScan-technologie van AEG bestaat uit sensoren die vocht detecteren tot 5 centimeter diep in dekens of gelaagde kledij. Pas als elke vezel droog is, zit de job van de AEG FiberPro-wasdroger erop. En daardoor hoef je bijvoorbeeld een donsjas daarna niet meer aan de lucht te drogen.

Dat is niet alleen gemakkelijk voor jou, het is ook beter voor je jas. Want dons die aan de lucht droogt, klontert samen en verliest volume. De thermische isolatie ligt tot 30% hoger als je dons droogt met 3DScan-technologie.

Unieke Ultrasonic-vlekkenpen

De unieke vlekkenpen van AEG richt zich op hardnekkige vlekken, zoals bloed, inkt, wijn, koffie, lippenstift, gras… De vlek wordt eerst behandeld met water, detergent en de ultrasonic-technologie. Deze technologie stuurt kleine trillingen door de vezels van je kleding, waardoor de vlekken deeltje per deeltje worden losgemaakt.

Behandel elke vlek vooraf met deze Stain Remover Pen voor de beste resultaten. Zo zorg je op een duurzame manier dat je kleding langer meegaat, zonder chemicalïen te gebruiken.

Hoe gebruik je de Ultrasonic-vlekkenpen?

Gratis Ultrasonic-vlekkenpen

Koop je AEG Series 8000- of 9000-wasmachine of droogkast nu en krijg een gratis Ultrasonic-vlekkenpen ter waarde van 119 euro. De actie is geldig tot en met 31 juli 2020. Meer info? Klik hier

Ben je op zoek naar een wasmachine of droogkast die je kledij grondig aanpakt, maar ook met zorg behandelt? Ontdek de AEG Series 8000 en 9000 in één van onze winkels

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters