AEG SteamPro-ovens: stoom, het essentiŽle ingrediŽnt voor smaak

Klaar om je kookkunsten naar een hoger niveau te tillen? Voeg stoom toe aan elk gerecht, en de smaak, kleur en textuur van je bereidingen worden beter dan ooit tevoren. Voor elke smaak, elke bereiding en elk budget bestaat er een AEG-stoomoven die perfect bij je wensen aansluit. Wij stellen de AEG SteamPro-reeks aan je voor!

Koken met stoom: 3 grote voordelen

1. Eenvoudig koken en opwarmen

Een stoomoven laat je toe om makkelijk te koken en op te opwarmen. Kies gewoon de juiste optie en in een handomdraai tover je een heerlijk gerecht klaar.

2. Betere smaak, textuur en kleur

Stoom is een essentieel ingrediënt voor wie gezond en smaakvol wil koken. Het is vetarm, voedzaam en perfectioneert naast de smaak, ook de textuur en kleur van elk gerecht.

3. Maximale controle

Tijdens het koken kan er niets mislopen. De vochtigheidssensor regelt de exacte vochtigheid, zonder risico op uitdrogen. Heerlijke resultaten verzekerd!

Sous-vide koken met je SteamPro-oven

De SteamPro-stoomovens bieden 3 kookstanden: hete lucht, stoom en een mix van beide. De sous-videtechnologie zorgt ervoor dat het van nature aanwezige vocht en de rijke smaken worden behouden om uitzonderlijke smaakervaringen te creëren.

Ongeacht je menu, het is altijd even subliem bereid, dankzij de vele nauwkeurige bereidingswijzen en een vacuümtechnologie. Deze techniek, meestal voorbehouden aan meer ervaren koks, blijkt met een SteamPro-oven perfect haalbaar.

Perfecte resultaten verzekerd

Dankzij de kerntemperatuursensor meet je tijdens het kookproces makkelijk de temperatuur in het midden van je gerecht. Saignant vlees, à point of bien cuit? Gebruik de sonde en je weet het meteen!

De vochtigheidssensor verbetert je bereidingen door automatische de juiste hoeveelheid stoom toe te voegen. Zo krijgen je gerechten de ideale smaak en textuur.

Altijd de volledige controle

Deze stoomovens van AEG zijn uitgerust met een responsieve Shuttle-draaiknop. Zo behoudt je tijdens het koken de volledige controle. Pas de tijd, temperatuur of functie makkelijk aan.

Wil je de kookinstellingen meteen zien op het lcd-display? Dat kan door een simpele aanraking. En de kookhulpfunctie zorgt ervoor dat je specifieke gerechten kan selecteren voor topresultaten.

Een extra troef van deze SteamPro-stoomovens? Hun SoftClose Door-technologie. De deur sluit altijd zachtjes en stil.

De extraís van AEG

Gratis receptenboek voor inspiratie

Registreer je gloednieuwe AEG SteamPro- oven op de website van AEG en krijg nu een gratis kookboek met meer dan 100 recepten, exclusief voor jouw oven.

AEG Cooking Club

Zin om je kookkunsten te perfectioneren? Geef je bereidingen een extra dimensie met de AEG-ovens met stoomfunctie. AEG heet je graag welkom in de AEG Cooking Club voor een stoomcursus waarin je de AEG-ovens nog beter leert gebruiken.

Meer info over de AEG Cooking Club vind je hier.

Wil je de AEG-stoomovens eens van dichtbij bewonderen? Kom ze ontdekken in één van onze winkels!

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters