Je wasgoed is in goede handen met AEG

Op zoek naar een nieuwe wasmachine? Dan is een model van AEG een uitstekende keuze. Ze zitten boordevol technologieën die zorg dragen voor je kledij. En ze helpen je ook honderden euro’s besparen. Benieuwd hoe? We vertellen je alles!

Softwater: zachter water, zorgzamer voor kleding

Kraanwater bevat mineralen die schadelijk kunnen zijn voor stoffen. In de L9FEB96CB-wasmachine van AEG zit SoftWater-technologie. De moeilijke uitleg? Ionenuitwisselingsfilters verbeteren de kwaliteit van het water dat in de trommel terechtkomt.

En in mensentaal? Je wast met zachter water, waardoor je op 30 graden even grondig wast als vroeger op 60 graden. En dat is goed nieuws voor het behoud van je kleuren!

÷KOMix: elke vezel gereinigd en beschermd

ÖKOMix is een technologie die wasmiddel en wasverzachter vooraf mengt met een beetje water – nog vóór het product in de wastrommel belandt. Zo raakt je wasmiddel gelijkmatiger verdeeld over al je wasgoed, en krijgt elke vezel van je kleding een optimale behandeling. Je vindt deze technologie in de 8000 Serie en de 9000 Serie.

Daarnaast hebben deze toestellen een ÖKOPower-programma. Dat is een efficiënt programma met een laag energieverbruik en uitstekende resultaten in nog geen uur tijd. ÖKOPower doet er precies 59 minuten over om dat klaar te spelen. En dankzij de ProSteam-technologie frist je kledij snel op en komen je kledingstukken miner gekreukt uit je wasmachine.

AutoDose: je kledij blijft langer mooi

Gebruik nooit te veel en nooit te weinig wasmiddel met AutoDose. Deze slimme functie voorziet de wasmachine automatisch van de juist afgemeten hoeveelheid wasmiddel en wasverzachter, op het juiste moment. De machine weegt je kleding in de trommel en bepaalt de ideale hoeveelheid wasmiddel voor wel 20 wasbeurten! Door het denkwerk over de juiste dosering weg te nemen wordt je waservaring nog fijner en gemakkelijker gemaakt. AutoDose is niet alleen praktisch en moeiteloos, maar zorgt ook voor een betere verzorging van je kleding.

De automatische dosering werkt met alle vloeibare wasmiddelen en wasverzachters. Die giet je in de 2 AutoDose-compartimenten. Daarnaast hebben de wasmiddellades van AutoDose-toestellen 2 manuele vakken die je nog meer flexibiliteit geven. Het blijft dus mogelijk om af en toe je dosis wasmiddel handmatig in te stellen. Dan kies je gewoon voor de manuele vakken. Bovendien kun je in die vakken ook waspoeder gebruiken, net als andere producten. Denk bijvoorbeeld aan impregneermiddel om stoffen waterdicht te maken of te houden.

ProSteam-technologie met PlusSteam-functie

Deze wasmachines van AEG gebruiken stoom om gekreukte kledingstukken snel en eenvoudig op te frissen zodat je ze meteen weer kunt dragen. De korte, zachte stoomprogramma’s verwijderen veilig alle geurtjes en verminderen kreuken in droge stoffen. Je kan ook je wasprogramma afronden met een zacht stoomprogramma zodat je jouw kleding nauwelijks hoeft te strijken.

ProSenseģ-technologie: bespaar water en energie

De ProSense®-technologie weegt automatisch elke lading en past het programma aan. Sensoren stellen de wastijd nauwkeurig bij zodat elk kledingstuk optimaal wordt verzorgd. Je kleding voelt na elke wasbeurt weer fris en nieuw aan en je bespaart bovendien water en energie.

My AEG Care-app: wasgoed van de volgende generatie

Ervaar zorg op maat door de AEG wasmachine te verbinden met de My AEG Care-app. En maak overal gebruik van de AEG-expertise. Stel op maat gemaakte programma´s vanop afstand in, krijg cyclusaanbevelingen voor je kleding en ontvang meldingen als jouw wasgoed klaar is.

De technologieŽn van AEG

ProSense ProSteam Ökomix AutoDose SoftWater
Serie 6000      
Serie 7000      
Serie 8000    
Serie 8000 96QS  
Serie 9000  
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters