AMD Ryzen™ 4000 Series: mobiele processors van de laatste generatie

Verleg de grenzen van je laptop dankzij de AMD Ryzen™ 4000 Series-processors. Hun pluspunten? Ze geven je draagbare pc een indrukwekkende snelheid en je kan er ononderbroken mee gamen en creatief zijn, zelfs onderweg.

Radeon™ Vega: adembenemende grafische beelden

AMD Ryzen™ zit al aan zijn 4de generatie processors voor draagbare computers. De nieuwste generatie, genaamd AMD Ryzen™ 4000 Series, bestaat uit 4 types processors: AMD Ryzen™ 3, 5, 7 en 9.

Ze zijn ook allemaal uitgerust met grafische Radeon™ Vega-cores. Het doel? Je laptop voorzien van een ongeziene grafische kwaliteit, of je nu wil gamen of gewoon je favoriete films wil bekijken.

Meer cores, meer snelheid

De mobiele processors AMD Ryzen™ 4000 Series zijn voorzien van het grootste aantal cores mogelijk bij ultradunne laptops. Ze hebben namelijk 8 zeer responsieve cores aan boord om al je taken razendsnel uit te voeren.

Om goed te starten

Al je taken in een oogwenk, dankzij de AMD Ryzen™ 3-processors

Je hoeft geen professional te zijn om te genieten van uitstekende prestaties. De indrukwekkende snelheid van de AMD Ryzen™ 3-processors zorgen ervoor dat jij je dagelijkse taken heel vlot kan uitvoeren. Je kan zeer snel switchen van je mails naar je tekstdocumenten of presentaties en je kan tussendoor een kijkje nemen op je social media.

Vlot multitasken met de AMD Ryzen™ 5-processors

De AMD Ryzen™ 5-processors bieden je snellere prestaties bij het multitasken. Zo geniet je van een grotere reactiesnelheid als er verschillende zware applicaties tegelijk op je laptop draaien.

Het grote vermogen van de AMD Ryzen™ 5-processors verwerkt je multimediabestanden op een zeer efficiënte manier. Maak ook foto- en videomontages in een oogwenk.

Om verder te gaan

AMD Ryzen™ 7: voor superieure prestaties

Upgrade naar superieure prestaties dankzij de AMD Ryzen™ 7-processors. Dit processortype verlegt de grenzen van je laptop maximaal en garandeert uitzonderlijke multitaskervaringen en een ultieme reactiesnelheid. Zelf al gebruik je de meest veeleisende apps tegelijk!

Laat je creativiteit de vrije loop dankzij de snelste processor ter wereld en maak foto- en videomontages alsof je nooit anders gedaan hebt.

Laptops met een processor AMD Ryzen™ 7 bieden ook een veel betere ervaring tijdens het gamen. Populaire games zoals Dota™2, Rocket League® en Fortnite draaien een flink pak sneller.

AMD Ryzen™ 9: voor een ultiem prestatieniveau

De AMD Ryzen™ 9-processors zijn weggelegd voor professionele gebruikers zoals rasechte gamers of contentcreators. Het gaat hier om de krachtigste processor voor draagbare pc ooit ontwikkeld!

Dit technologische pareltje van AMD is voorzien van 8 krachtige cores ‘Zen 2’, echt ongezien in de wereld van mobiele processors. Het doel is om je laptop te voorzien van genoeg kracht en snelheid om de meest veeleisende taken probleemloos uit te voeren

Wil je genieten van straffe prestaties dankzij de AMD Ryzen™-processors? Ga langs in één van onze Vanden Borre-winkels.

€ 649,00
  • Processor: AMD Ryzen 5 4500U
  • Scherm: 14 inch, 1920 x 1080 Pixels, Full HD
€ 699,00
  • Processor: AMD Ryzen 5 4500U
  • Scherm: 14 inch, 1920x1080 Pixels, IPS, Full HD
€ 949,00
  • Processor: AMD Ryzen 5 4600H
  • Scherm: 15.6 inch, 1920 x 1080 Pixels, IPS, Full HD
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters