AMD Ryzen-processors

Beleef nieuwe gaming- en grafische ervaringen, dankzij het vermogen van de AMD Ryzen-processors. Ze verleggen de grenzen van je computer.

De processors AMD Ryzen Threadripper: een ongeŽvenaard vermogen

Met de processors AMD Threadripper geniet je van een van de beste platforms op de markt, met 16 cores en 32 threads. Ze werden ontworpen om je te laten genieten van een vloeiende gamingervaring. Bovendien vergemakkelijken ze je werkstromen met maar liefst 40 MB cachegeheugen en de capaciteiten van hun Zen-architectuur. De vierkanaals DDR4-geheugenondersteuning laat een indrukwekkende gegevensopslag toe. Onmisbaar voor gamers!

Ontwerpers of programmeurs voeren al hun taken vlotjes uit met de AMD Threadripper-processors. Het invoeren, compileren of genereren van 3D-inhoud gaat snel en vloeiend. Je kan je processor ook configureren met de geïntegreerde, krachtige multiplier.

Bovendien voeg je grafische kaarten, geheugenkaarten en harde schijven toe naargelang je behoeften. Kortom, je beschikt over 64 pci-e-lanes en USB 3 1Gen2 10 Gb/s.

Een onklopbare ervaring met de processors AMD Ryzen 7 en 5

De processors AMD Ryzen 7 en 5 zijn perfect voor de professionele high-end consument, de makers van inhoud en gamers, en bieden heel wat troeven: dankzij de nieuwste generatie tools om inhoud te creëren, maak je 3D-modellen, videomontages of computationele modellen.

Met 8 cores en 16 threads zijn de AMD Ryzen 7-processors ultrakrachtig en betekenen ze een revolutie voor je speelervaring en creaties. De multitasking-capaciteiten zijn verbluffend en vergemakkelijken het leven van de gebruikers dankzij de Zen-architectuur.

Als je op zoek bent naar een onklopbare prestatie-kwaliteitverhouding, kan je ook gaan voor de AMD Ryzen 7. Met zijn 6 cores en 12 threads is hij geschikt voor alle desktopgebruikers en bevordert hij je dagelijkse onderdompelende pc-ervaring.

Al je taken in een oogopslag, dankzij de processors AMD Ryzen 3

Ontwikkeld om het leven te vergemakkelijken van alle gebruikers van woonkamer-pc’s: de AMD Ryzen 3-processors zijn innovatief en uitgerust met AMD SenseMI intelligence om aan al je behoeften te voldoen. Ze zijn steeds reactiever en doeltreffender en laten je genieten van een snelle en vloeiende uitvoering.

Om te genieten van alle prestaties van de processors AMD Ryzen, afspraak in je Vanden Borre-winkel of op www.vandenborre.be.

product

Jouw AMD Ryzen-processor

  • ultra doeltreffend
  • uitzonderlijk krachtig
  • voor de beste gamingervaring
Koop nu

Nuttige links

  1. Bekijk de pcís met AMD Ryzen-processors