Apple iPad tablets

Apple iPad tablets

kracht en snelheid in een dunne behuizing

Knappe vormgeving

De Apple iPad Air is slechts 7,5 mm dun en weegt nog geen 469 gram. Door de smalle omlijsting ziet u nog meer van het Retina-scherm van 9,7 inch. Bovendien verbergt de dunne behuizing een ongekende hoeveelheid vermogen. De Apple iPad met Retina-display heeft een scherm van 9,7 inch met een resolutie van 2048 op 1536 pixels. Deze tablet biedt u haarscherpe beelden en rijke kleuren zodat u alle details van uw foto, film, tekst of spelletje te zien krijgt. De kleinere broer van deze twee tablets, de iPad mini, is uitgerust met een Retina-display van 7,9 inch. De tablet is leuk om vast te houden en om naar te kijken. Uw foto’s zijn zeer helder en gedetailleerd, de tekst is superscherp en de resolutie is zelfs hoger dan die van een HD-tv.

Krachtige prestaties

De nieuwe A7-chip van de iPad Air en iPad mini levert spectaculaire prestaties, zonder dat dit ten koste gaat van de gebruiksduur van de batterij. U beschikt over een uitstekende kracht in een toestel dat u makkelijk overal meeneemt. De iPad Retina is uitgerust met een verbeterde quad core A6X-chip die u eveneens een vloeiende multimedia-ervaring biedt. De A6X-chip ondersteunt het Retina-scherm van uw tablet zodat u zonder haperingen van Full HD-media kunt genieten, door uw iPad kunt navigeren of al vegend, scrollend en knijpend uw foto’s kunt bewerken.

Slimme multitasking

Het iOS7-besturingssysteem is volledig afgestemd op de 64-bits architectuur van de iPad Air en iPad mini en is dus even geavanceerd. Bovendien zijn deze tablets zeer gebruiksvriendelijk dankzij nieuwe iOS7-voorzieningen als slimmere multitasking, bedieningspaneel en AirDrop. Ook de iPad met Retina-display laat u toe om vlot te multitasken dankzij het iOS6-besturingssysteem met meer Facebook-integratie, mappen en functies.


Een wereld vol apps

De iPad-apps zijn speciaal ontworpen om elke pixel van het display te benutten, zo komen ze volledig tot hun recht. De Apple tablets worden geleverd met een aantal applicaties voor e-mail en internet. Ook aan de creatieve mensen werd gedacht met iMovie, iPhoto, Keynote, Pages, … die u gratis kunt downloaden. Op de App Store vindt u trouwens meer dan 500.000 andere iPad-apps.

Blijf overal verbonden

Met de Apple iPad Retina tablets blijft u overal verbonden. Met twee antennes en MIMO-technologie leveren de tablets tot tweemaal snellere prestaties dan hun voorganger. Het Wi-Fi + Cellular model ondersteunt talrijke netwerken zodat u overal ter wereld snel en eenvoudig verbinding maakt.

Extra comfort

De vernieuwde Smart Cover en Smart Case passen helemaal bij de IPad Air en iPad mini. Ze halen het toestel automatisch uit sluimerstand wanneer u ze opent en schakelen de sluimerstand ook weer in als u ze dicht doet. Bovendien kunt u er een handige standaard van maken om comfortabel te lezen, iets te bekijken of te typen.Apple iPad Air Retina

  1. IPS-scherm van 9,7 inch
  2. A7-chip
  3. iOS7-besturingssysteem
koop nu

Apple iPad mini Retina

  1. IPS-scherm van 7,9 inch
  2. A7-chip
  3. iOS7-besturingssysteem
koop nu

Apple iPad Retina

  1. IPS-scherm van 9,7 inch
  2. A6X-chip
  3. iOS6-besturingssysteem
koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters