Welkom in een nieuw tijdperk voor iPhone

Dit jaar blaast de iPad 10 kaarsjes uit. Onlangs onthulde Apple al nieuwe iPads en smartwatches. Nu is het tijd om jullie de nieuwe iPhones voor te stellen: de iPhone 12 en de iPhone 12 Pro. 5G-snelheid, een oled-display, een A14 bionic-chip… Benieuwd naar alle troeven van deze toppers?

Prachtige beelden op het oled-display

Geniet van een ongelooflijk contrast en levensechte kleuren op het Super Retina XDR-display van de Apple iPhone 12-modellen. Het oled-scherm zorgt ervoor dat de lichte delen helderder zijn en maakt de zwarttinten dieper. En dit prachtige scherm loopt helemaal van rand tot rand.

Het Ceramic Shield waarmee het scherm van de nieuwe iPhones werd ontworpen is supersterk en 4 keer beter beschermd tegen valpartijen. Om je iPhone te beschermen tegen water is hij ook voorzien van de IP68-norm. Dat betekent dat hij waterbestendig is tot 6 meter diep. De iPhone 12 en iPhone 12 Pro kunnen dus tegen een stootje!

Razendsnel en klaar voor de toekomst

Ben jij een multitasker? Goed nieuws: de iPhone 12-serie is uitgerust met de snelste chip in een smartphone ooit, de A14 Bionic-chip. Hij kan biljoenen bewerkingen tegelijk uitvoeren in de Neural Engine. Bovendien zorgt deze efficiënte chip ervoor dat je batterij lang meegaat.

De A14 Bionic-chip biedt voldoende kracht voor Augmented Reality. Plaats digitale 3D-objecten via je iPhone 12 in de werkelijkheid, bijvoorbeeld een nieuwe zetel in je woonkamer. Ze zijn ook helemaal klaar voor 5G. Download zeer snel onderweg een film, FaceTime in HD via je mobiel netwerk en stream video’s in hogere kwaliteit.

Sublieme opnames, ook ís nachts

Een andere grote troef van deze nieuwe Apple iPhones? De camera’s! Alle modellen zijn uitgerust met een geavanceerd camerasysteem van 12 MP. De {1} heeft een groothoek- en een ultragroothoeklens en de {2} is ook nog eens voorzien van een telelens.

De Nachtmodus zorgt ervoor dat ook opnames bij weinig licht, mooie resultaten opleveren. Deze modus is beschikbaar op de groothoek- en ultragroothoeklens om meer licht vast te leggen. Of je nu foto’s neemt overdag of ’s nachts, je bekomt altijd zeer gedetailleerde foto’s met meer kleur. De Nachtmodus is ook beschikbaar voor portretfoto’s.

Zin om een video op te nemen in bioscoopkwaliteit? Dat kan perfect. Je kan 4K HDR-video’s opnemen in Dolby Vision en ze nadien eenvoudig monteren. Creëer je eigen filmstudio!

Pre-order je favoriet

Pre-order de iPhone 12 en iPhone 12 Pro vanaf 16/10 .

Apple Watch Series 6

Wat maakt de Watch Series 6 zo speciaal? De Blood Oxygen applicatie meet nauwkeurig de zuurstofgehalte in je bloed. Met andere woorden, deze Watch is voorzien van een infraroodsensor die nuttige informatie bevat over de ademhaling en de bloedsomloop van de gebruiker. Zo ben je altijd zeker van je fysieke toestand!

Bij het ontwikkelen van deze applicatie heeft Apple samengewerkt met verschillende ziekenhuizen en onderzoekcentra om een zo nauwkeurig mogelijk wetenschappelijk meetinstrument te creëren. Deze slimme horloge beschikt ook over een hoogtemeter dat altijd actief blijft.

De nieuwe Apple Watch Series 6 verstrekt niet alleen accurate cijfers, maar ze is ook 20 % sneller dan de vorige generatie. Hoe? Dankzij haar SiP S6-processor is ze efficiënter en krachtiger dan ooit. Dit model bestaat in 5 verschillende kleuren.
Je kan dit model ook terugvinden in een Nike-versie: de Apple Watch Nike Series 6. Verkrijgbaar zowel in het silver als in het space grey.

Apple Watch SE

De Apple Watch SE bundelt alle belangrijke kenmerken van de Apple Watch met een modern design en een aantrekkelijk prijskaartje. Je kunt kiezen tussen 3 verschillende kleuren.

Het Retina-scherm is nu ook groter met dunnere randen en afgeronde hoeken. Zo kan elke gebruiker de meest essentiële gegevens op de Watch SE in de gaten houden in een oogwenk.

De Apple Watch SE is voorzien van dezelfde versnellingsmeter, gyroscoop en hoogtemeter als die van de Apple Watch Series 6. Dankzij haar bewegingssensoren en microfoons van de laatste generatie, beschikt deze horloge over betrouwbare functies om je gezondheid en veiligheid te handhaven. Zo kan je bijvoorbeeld de valdetectie inschakelen.

Net als bij de Apple Watch Series 6 heeft Apple een Nike-versie ontworpen: de Apple Watch Nike SE. Dit model is beschikbaar in 2 kleuren: silver en space grey

iPad 8ste generatie

De iPad 8ste generatie is beschikbaar in 3 kleuren en is nog krachtiger dan zijn vorige generatie. En dat is allemaal te danken aan de innoverende A12 Bionic-chip. Bovendien is hij ook voorzien van een 10,2 inch Retina-scherm.

Werken, creatief uit de hoek komen en de nodige entertainment vinden, was nog zo makkelijk met deze iPad van de laatste generatie. Hij is 40 % sneller en bezit over dubbel zoveel grafische mogelijkheden als de 7de generatie. Hij is dun, licht en heeft een batterij dat de hele dag meegaat. Je kan hem dus makkelijk overal mee naartoe nemen.

De iPad 8ste generatie werd ontworpen in 100 % gerecycleerd aluminium en draagt zo bij aan het milieuproject van Apple om in 2030 volledig CO2-neutraal te zijn.

iPad Air 4de generatie

Wist je dat de iPad Air 4 de generatie nog krachtiger is dan zijn vorige generatie? Zijn pluspunten: een groter scherm, een 12 MP-fototoestel, een nauwkeurigere digitale vingerafdruksensor en nog zoveel meer! Deze tablet werd ontworpen in 5 verschillende kleuren.

Het 10,9 inch Retina Liquid-scherm van deze iPad Air van de laatste generatie neemt bijna de hele oppervlakte in. Resultaat: een zeer meeslepende kijkervaring. De antireflectiecoating en de 3,8 miljoen pixels maken deze indrukwekkende ervaring helemaal af!

De iPad Air 4de generatie beschikt ook over een A14 Bionic-chip, de krachtigste chip ooit ontwikkeld door Apple. Daarmee is dit dus de krachtigste en veelzijdigste iPad Air die Apple ooit heeft gemaakt. Je kan er vlotjes mee werken, surfen, delen, spelen … zoveel je maar wil

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters