Apple: alle nieuwigheden onder de loep

Apple heeft de nieuwe producten voorgesteld tijdens de traditionele keynote: 3 nieuwe smartphones (de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Pro Max), een nieuwe iPad (de iPad 7de generatie), een nieuwe smartwatch (de Apple Watch Series 5) en Apple TV+. Ontdek snel wat deze nieuwigheden in petto hebben!

iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max

Bij de nieuwe iPhone ligt de focus op de kwaliteit van de camera's en de levensduur van de batterij. De iPhone 11 is de opvolger van de iPhone Xr. Een opgeladen batterij is goed voor 17 uur lang filmpjes bekijken. De foto's zijn extreem scherp en nauwkeurig, inclusief foto's gemaakt bij weinig licht. En leuk om te weten: je kan nu "slofies" nemen, dat wil zeggen selfies in slow motion. En met een eenvoudige swipe naar rechts schakel je van fotomodus naar videomodus.

De iPhone 11 Pro en 11 Pro Max, de respectievelijke opvolgers van iPhone Xs en Xs Max, zijn nog indrukwekkender. De belangrijkste innovatie? De drievoudige camera: groothoek, ultragroothoek en telelens. Hiermee maak je foto’s met een kader dat 4x meer in beeld brengt. Met de telelenscamera maak je portretten van studiokwaliteit. Ook je video’s zijn levensecht, supervloeiend en nóg gedetailleerder. Kortom, de iPhone 11 Pro heeft een baanbrekende camera.

Niet alleen de camera is indrukwekkend. De batterijduur heeft ook een enorme sprong voorwaarts gemaakt. En dat wil wat zeggen! De iPhone 11 Pro gaat 4 uur langer mee dan de iPhone Xs. En de iPhone 11 Pro Max heeft zelfs 5 uur extra batterijduur ten opzichte van de iPhone Xs Max. Concreet: om filmpjes te bekijken betekent dit een maximale autonomie van 20 uur voor de iPhone 11 Pro Max en 18 uur voor de iPhone 11 Pro.

Apple Watch Series 5

De nieuwe Apple Watch mag gezien worden. Eerst en vooral omdat het design in het oog springt. De Apple Watch Series 5 bestaat in verschillende uitvoeringen: aluminium, roestvrij staal, titanium en keramiek. En in elke uitvoering kan je telkens een bijpassend bandje kiezen in verschillende kleuren.

Het Retina-display staat altijd aan, zodat de wijzerplaat altijd zichtbaar is. Je hoeft je pols niet te draaien om ze te activeren. En wees gerust, ook de autonomie kan tellen! Deze nieuwe Apple Watch gaat tot 18 uur lang mee zonder opladen.

Verschillende apps werden ontwikkeld voor je gezondheid en welzijn. Onder andere een app waarmee vrouwen hun menstruatiecyclus kunnen bijhouden, een app die je waarschuwt als het geluidsniveau zo hoog is dat het je gehoor kan beschadigen of een app die je motiveert om te bewegen en te sporten. De Apple Watch heeft zelfs een kompas.

iPad 7de generatie

Ook bij de tablets is er een nieuweling! Apple stelt met trots zijn nieuwe iPad voor. Twee grote veranderingen in vergelijking met de vorige generaties. Eerst en vooral werd de iPad 7de generatie van 100 % aluminium gemaakt, hij beschikt over een groter scherm van 10,2 inch dat zorgt voor een beter visueel comfort. Ten tweede is deze tablet nu compatibel met een Smart Keyboard-toetsenbord om nog sneller notities te kunnen nemen. Kortom, deze nieuwe iPad kan dus ook dienen als kleine laptop.

Hij is ook als eerste uitgerust met het nieuwe iPadOS-besturingssysteem. Deze biedt je de mogelijkheid om snel te multitasken en om je virtuele toetsenbord te verkleinen. Zo heb je meer plaats op je scherm.

Apple TV+

Apple gaat de concurrentie aan met Netflix en lanceert vanaf 1 november zijn eigen streamingdienst: Apple TV+. Elke maand zullen er nieuwe Apple Originals aan het aanbod toegevoegd worden. Eenzelfde abonnement kan je met 6 personen delen. Je kan ook de verschillende films/series downloaden of ze offline bekijken. En wat het geluid en het beeld betreft, geniet je van 4K HDR-beeldkwaliteit en Dolby Atmos-geluid. Goed om te weten: als je een iPhone, iPad, iPod Touch, Mac of een Apple TV koopt, kan je één jaar lang gratis naar Apple TV+ kijken.

iPhone 11 en 11 Pro†

Bekijk onze selectie

Apple Watch Series 5

Bekijk onze selectie

iPad 7de generatie

Bekijk onze selectie
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters