De wereld altijd binnen handbereik

Als u op zoek bent naar veelzijdigheid, flexibiliteit, intuïtief gebruik of kracht, dan biedt Asus u dé oplossing die uw behoeften het best beantwoordt. Ontdek vanaf nu het nieuwe gamma innovatieve laptops,ontworpen om u optimaal in uw dagelijkse leven te begeleiden. Ongeacht hun eigen specificaties combineren al deze laptops geavanceerde technologieën met een verfijnd ontwerp voor een verhoogde mobiliteit. Lees ons dossier over dit gamma laptops van Asus en ontdek hoe u de wereld altijd binnen handbereik kunt hebben.

Mobiliteit en intuïtieve vingerbediening met de Asus Vivobook X202

De VivoBook X202 biedt een Windows 8 ervaring op randloos aanraakscherm om het nieuwe besturingssysteem optimaal te benutten. Bovendien beschikt de Vivobook X202 een groter touchpad met een breder scala aan detecteerbare gebaren, voor echt nauwkeurige aanrakingsgevoeligheid en een nog intuïtiever gebruik van uw laptop. Laat u niet misleiden door de fijne vormgeving van deze laptop: de Asus Vivobook X202 is uitgerust met de exclusieve SonicMaster-technologie met Waves MaxxAudio 3 voor krachtiger geluid en rijkere bassenongeacht de multimediabron die u gebruikt.

Snelheid en verlengde autonomie met de Asus Zenbook UX31A

Hoewel de Asus Zenbook UX31A extreem slank is, bevat deze slimme laptop indrukwekkend veel technologieën en functies. Hij is bijvoorbeeld uitgerust met een krachtige Intel Core processor van de derde generatie met een SSD SATA 6 Gb/s harde schijf die vier keer sneller functioneert dan andere harde schijven. De Asus Zenbook biedt u bovendien twee Wi-Fibandbreedten van 2,4 Ghz en 5 Ghz zodat u razendsnel kunt surfen op het internet. Daarnaast heeft de Zenbook UX31A 25% meer autonomie dan andere laptops dankzij twee handige modi: de “Performant Mode” voor zwaardere taken en de “Battery Saving Mode” voor alledaagse taken.

Twee schermen, meer mogelijkheden met de Asus Taichi 31

De Asus Taichi 31 is een notebook en tablet in één, voor ongeëvenaarde mobiele flexibiliteit. Geopend is de Asus Taichi 31 een krachtige laptop met een haarscherp Full HD-scherm, een Intel Core-processor en een toetsenbord met achtergrondverlichting. Gesloten is de Taichi een lichte tablet met een slank profiel en een multi-touch Full HD-scherm voor een intuïtieve vingertopbediening van het Windows 8 besturingssysteem. Maar er is nog meer! De Spiegel-modus biedt een unieke manier om informatie te delen. Deze modus toont hetzelfde beeld op beide met de ruggen tegen elkaar geplaatste schermen. Zo kunt u makkelijk een presentatie tonen zonder dat u een zwareprojector of onhandige externe monitor nodig heeft, of een film delen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over waar iedereen moet zitten. Met de Dual Screen-modus is de Asus Taichi 31 niet langer één toestel maar zijn het er twee. Elke van de ruggelings tegen elkaar geplaatste schermen is afzonderlijk te gebruiken. Deze optie is ook ideaal voor presentatie: de meegeleverde Screen Share-app laat de presentator het script zien op het ene scherm terwijl het publiek de slides aan de andere kant ziet.

Indrukwekkende prestaties en unieke 3D-ervaring met de Asus G75VX

De Asus G75VX laptop is de ideale oplossing van alle gaming-liefhebbers. De G75VX doorbreekt prestatiegrenzen dankzij de kracht van de derde generatie Intel Core i7-processor en de NVIDIA GeForce GTX670MX grafische kaart. Deze geavanceerde technologie zorgt voor een vloeiende en natuurlijke beeldweergave van uw games. Ga volledig op in de actie dankzij NVIDIA 3D Vision 2, inclusief actieve 3D-brillen met 3D LightBoost-technologie, voor een unieke 3D-ervaring.


Bestel nu uw

Asus Vivobook X202


Asus Vivobook X202

Asus Vivobook X202

 • Touchscreen
 • Ultraslanke vormgeving
 • SonicMaster geluidstechnologie
Knop koop nu

Asus Zenbook UX31A


Asus Zenbook UX31A

Asus Zenbook UX31A

 • Full HD-scherm
 • 25% meer autonomie
 • Derde generatie Intel Core processor
Knop koop nu

Asus Taichi 31


Asus Taichi 31

Asus Taichi 31

 • Laptop én tablet pc
 • Twee touchscreens
 • Spiegelmodus om video’s te delen
Knop koop nu

Asus G75VX


Asus G75VX

Asus G75VX

 • Ergonomisch design voor een comfortabel gebruik
 • 3D-Lightboost-brillen voor een unieke 3D-ervaring
 • Geavanceerde NVIDIA GeForce GTX 670MX grafische kaart
Knop koop nu

Logo AsusPin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters