{Include name error} Laptops en 2-in-1 van Asus: aangepast aan elke levensstijl

Laptops en 2-in-1 van Asus

Asus Zenbooks

Aangepast aan elke levensstijl

Speelt u graag videogames? Bekijkt u regelmatig films en series op uw laptop? Of zoekt u een echt werkpaard dat de moeilijkste taken aankan? Wat u ook zoekt, de laptops van Asus verenigen stijl en kracht om u steeds een fantastische computerervaring te bieden!

Asus Zenbook

Dun, snel en licht. Dat zijn enkele karakteristieken van de Asus Zenbook. Deze veelzijdige laptop is perfect om te werken of om te ontspannen met een leuke film. Het Quad HD-touchscreen is steeds helder dankzij de slimme lichtsensoren die de helderheid van het scherm automatisch aanpassen.

De Zenbook heeft bovendien kracht in overvloed. De snelle SSD-opslag laat u nooit in de steek. Via de USB 3.0-poorten zet u vlot bestanden, films en liedjes over van andere toestellen. De ac wifi-connectiviteit garandeert u een supersnelle verbinding met het internet.

Asus Zenbook

Asus Transformer Book

Op zoek naar nog meer flexibiliteit? Dan is er de Asus Transformer Book, een handige 2-in-1 die de mobiliteit van een tablet combineert met de kracht van een laptop. Het scherpe en heldere scherm biedt u levendige kleuren onder alle lichtomstandigheden. In combinatie met de krachtige stereo luidsprekers creëert u dus een fantastische entertainmentervaring.

Zelfs de moeilijkste taken worden een fluitje van een cent voor deze Transformer Book. Dankzij de Quad Core Intel Atom-processor kunt u op de 2-in-1 vertrouwen voor alle dagelijkse prestaties. Bovendien gaat het toestel de volle elf uur mee voordat u het opnieuw moet opladen.

Asus Zenbook

Asus EeeBook

Ook is er de Asus EeeBook, een compacte notebook van minder dan een kilo die u gemakkelijk meeneemt. En dankzij de de autonomie tot 12 uur werkt u de hele dag door. Of gebruikt u de Eeebook liever om films te kijken of te gamen? Geen probleem, dankzij de quad-core-processor levert hij soepele multitasking-prestaties.

Het touchpad werd gebaseerd op de technologie van touchscreen bij smartphones. U werkt steeds erg precies, net als bij een touchscreen. De naar voren gerichte luidsprekers sturen het geluid in uw richting, zodat u er volledig in opgaat. En u geniet van een comfortabele kijkervaring op het 11,6-inch scherm terwijl het design toch compact blijft voor onderweg.

Asus Zenbook
product

Asus Zenbooks

  • 13,3” Quad HD-scherm
  • Intel Core-processor
  • Autonomie tot 10u
Koop nu
product

Asus Transformer Books

  • Krachtige 2-in-1
  • Helder IPS-scherm
  • Stereo luidsprekers
Koop nu
product

Asus Eeebook

  • Erg dun en licht design
  • Krachtige Intel-processor
  • Autonomie tot 12u
Koop nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters