ASUS ROG-laptops en desktop banner

ASUS ROG-laptops en desktop

Prestaties voor puur gamingplezier!

Geniet van de kracht van de ROG gaming laptops en desktops van ASUS, speciaal ontwikkeld voor het plezier van de meest getrainde gamers!

Het gamma ROG-laptops en -desktops is speciaal ontwikkeld voor de meest veeleisende gamers. Met 6de generatie Intel® Core™ processors en zeer krachtige NVIDIA® GeForce® graphics biedt dit gamma een extreme spelervaring, zonder de systeemprestaties te beïnvloeden.

De ASUS ROG GL502VT, G752VS en G752VY zijn de ROG-laptops. Heb je liever een desktop-pc? Kies dan voor de ASUS ROG G20CB.

ASUS ROG GL502VT, G752VS en G752VY: compact en krachtig!

De ASUS ROG GL502VT
Voor veeleisende spelletjes

 • De ASUS ROG GL502 is uitgerust met een Intel® Core™ i7 quad-core processor en een NVIDIA® GeForce® GTX™ 970M grafische kaart voor een ongeziene gaming ervaring.
 • Geniet van de meest veeleisende spelletjes en verricht snel een hele berg taken met deze laptop. Dankzij het compacte en lichte ontwerp kan je gamen waar je maar wilt.
 • De ASUS ROG GL502VT heeft dankzij de VR Gaming ook een verbeterde snelheid en een lager stroomverbruik, voor briljante prestaties in een virtuele omgeving!
Koop nu

De ASUS ROG G752VS
Onvermoeibaar en elegant

 • De gaming Notebook Asus ROG G752VS levert uitzonderlijke prestaties dankzij de 6de generatie Intel® Skylake-K Unlocked Core™ i7 processor, de allernieuwste NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 grafische kaart en tot 64 GB RAM DDR4. 
 • De 3D Vapor Chamber (dampkamer), de koperen heat pipe en het efficiënte koelsysteem zorgen voor een ideale koeling en een langere levensduur. 
 • Het revolutionaire ontwerp, afgewerkt in een Armor Titanium en Plasma Copper kleurenschema, maakt van de ASUS ROG G752VS één van de meest begeerde gaming-laptops op de markt!
Koop nu

De ASUS ROG G752VY
Koelbloedig en pijlsnel

 • Eindelijk is er de performante ASUS ROG G752VY. Deze laptop is uitgerust met een 6de generatie Intel® Skylake Core™ i7 processor, heeft tot 64 GB RAM DDR4 en een NVIDIA® GeForce® GTX™ grafische kaart.
 • Een must-have voor gamers die een verbeterde spelervaring nastreven. De ASUS ROG G752VY heeft ook de ROG 3D Vapor Chamber, een dampkamer voor een maximale en permanente koeling.
 • Het backlit anti-ghosting gaming toetsenbord heeft een rollover van maar liefst 30 toetsen. Indrukwekkend!
Koop nu

ASUS ROG G20CB : gaming- en multimediaprestaties van ongezien niveau!

De ASUS ROG G20CB
Gedurfd en panoramisch

 • De ASUS ROG G20CB-desktop levert uitzonderlijke prestaties en heeft een gedurfd ontwerp met prachtige Maya-geïnspireerde markeringen.
 • Deze krachtpatser is uitgerust met een 6de generatie Intel® Core™ processor en een NVIDIA® GeForce® GTX™ 1070 grafische kaart. Zo geniet iedere gamer van prestaties van ongezien niveau.
 • Geniet van de allernieuwste 4K/UHD-spelletjes en creëer een panoramisch zicht met 3 HD-schermen. Voeg zelfs een 4de scherm toe met een HDMI-kabel. Je kunt ook een vierde scherm toevoegen via een HDMI-kabel. De ASUS ROG G20CB-desktop levert ongeziene prestaties!
Koop nu