Asus UX301LA Zenbook: laat u inspireren door zen

Soberheid, elegantie en kracht vormen essentiële onderdelen van het zenboeddhisme. Dit inspireerde Asus voor de ontwikkeling van hun UX301LA Zenbook, een laptop die op het eerste zicht een zekere eenvoud uitstraalt, maar daaronder een enorme kracht en energie herbergt. Met de Asus Zenbook zult u helemaal geïnspireerd raken door zen.

Een design zoals rimpelingen in het water

De elegantie en soberheid hebben zich duidelijk vertaald in het design van de Zenbook. De concentrische cirkels doen denken aan rimpelingen in het water, een belangrijk symbool in het zenboeddhisme. De laptop werd uitgewerkt in aluminium, gekozen vanwege zijn schoonheid en lichtheid. Bovendien werd in het design ook Corning® Gorilla® Glass 3 ingewerkt, dat het aantal duidelijk zichtbare krassen met 40% vermindert. De soberheid wordt ook doorgetrokken naar het gewicht en de dikte van de laptop: met een dikte van slechts 15,5 mm en een gewicht van 1,38 kg is de Zenbook perfect om overal met u mee te nemen.

Zenbook design
Zenbook HD

Ongeloofelijk gedetailleerde HD-beelden

De kracht van de UX301LA ligt eerst en vooral in zijn scherm. Het 13,3 inch scherm bevat evenveel pixels als HDTV, zodat alles er scherp en ongeloofelijk gedetailleerd uitziet. U kunt YouTube-video’s en films bekijken in hun volle HD-glorie en webpagina’s lezen met teksten die er uitzien alsof ze gedrukt zijn. Bovendien zorgt de led-achtergrondverlichting voor beelden die helder genoeg zijn om buitenshuis te bekijken, terwijl de anti-glanslaag storende reflectie van lampen binnenshuis tegengaat. De IPS-technologie van het scherm levert kleuren die van het scherm zullen spatten, een zuiver wit en diep zwart. 178-graden kijkhoeken geven u altijd perfect zicht op het scherm, zelfs onder veel mindere kijkomstandigheden.

Een intuitief touchscreen

Het beeldscherm levert niet alleen een schitterende beeldkwaliteit, maar is tegelijkertijd ook een intuïtief touchscreen dat op de lichtste aanrakingen reageert. U kunt dus het icoontje aantikken om een app te openen of over het scherm vegen om direct te schakelen tussen actieve applicaties. Bovendien kunt u de laptop ook bedienen zonder uw handen van het toetsenbord te halen via het multitouch touchpad. Dit beschikt over dezelfde 16:9 verhouding als het scherm, voor een nauwkeurigere aanwijsbediening.

Zenbook touchscreen
Zenbook performance

Indrukwekkende prestaties

De kracht van de Zenbook zit verder ook in zijn fantastische prestaties. De laptop wordt aangedreven door een 4e generatie Intel® Core™ processor, die zelfs de meest veeleisende taken gemakelijk maakt. Dankzij Solid State opslag starten uw applicaties veel sneller. Bovendien verlengt het – in combinatie met Super Hybrid Engine II – de levensduur en stand-by tijd van de batterij. Zo kunt u de laptop langer gebruiken tussen twee oplaadbeurten door. Ook uw mobiele apparaten laden tweemaal zo snel op via de drie USB 3.0-poorten.

Een rijk en krachtig geluid

Op het gebied van geluid zal de Zenbook u omver blazen. De SonicMaster-technologie garandeert een zo goed mogelijke geluidskwaliteit, met een breed dynamisch bereik, rijke bassen en zuivere hoge tonen. Dialogen in films zullen kristalhelder klinken en ook uw muziek en games zult u in optimale omstandigheden kunnen beleven.

Zenbook sound

Video

Uw Asus UX301LA Zenbook

  • Kristalhelder HD-touchscreen
  • 4e generatie Intel Core processor
  • Gesofisticeerd design
koop nu
Asus Zenbook
Logo AsusPin It
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters