Welke Asus-reeks is voor wie? Word snel wegwijs

Laptopfabrikant Asus kiest al jarenlang voor een breed gamma. Dat betekent dat de kans groot is dat je precies die laptop vindt die perfect is voor jouw gebruik. De keerzijde? Het is even zoeken naar dat perfecte model. Hieronder ontdek je de verschillen tussen 3 grote reeksen. Zo vind je veel sneller jouw volgende Asus-laptop.

Asus VivoBook: de allroundreeks

De VivoBook-reeks is de standaard bij Asus. De meeste mensen vinden hier meteen hun gading, omdat de modellen telkens een mooie combinatie vormen van productiviteit en multimedia-beleving tegen een voordelige prijs. Naargelang je veeleisendere software wilt draaien, kies je voor de uitvoeringen met meer RAM-geheugen en krachtigere processors.

Asus VivoBook S: grafische surplus

De VivoBook S is een VivoBook met een extraatje. Hij heeft een afzonderlijke grafische kaart. Het blijft een allroundlaptop (het is dus geen pure gaminglaptop), maar met dit toestel lopen lichtere games vlekkeloos. Een waardevolle troef als je niet alleen thuis wilt gamen, maar bijvoorbeeld ook onderweg of op vakantie. Deze jeugdige en levendige laptop valt op door z’n ontwerp. Eindelijk weer eens een laptop met een eigen persoonlijkheid!

De VivoBook beschikt over de innovatieve ScreenPad™ 2.0, die de manier waarop je met een laptop werkt verandert. De ScreenPad™ 2.0 maakt het multitasken eenvoudiger en efficiënter. De Vivobook S is een laptop die jouw omgeving versteld laat staan. Met het slanke en lichtgewicht chassis en ErgoLift-scharnier werk je makkelijk en comfortabel on-the-go. Het vierzijdige NanoEdge scherm geeft je een meeslepende kijkervaring wanneer het tijd is om achterover te leunen en te ontspannen.

Asus ZenBook: reisluchtige lichtgewichten

ZenBook is de premiumlijn van Asus. Dat betekent dat je op zowat alle vlakken betere specificaties mag verwachten van een ZenBook dan van een VivoBook. Bovendien zijn het zo goed als allemaal ultrabooks: superlichte en draagbare laptops. De fabrikant zet ze zelfs in de markt als de kleinste 13,3” en 15,6” laptops ter wereld, dankzij hun prachtige randloze NanoEdge-scherm.

De aandachtstrekker in deze reeks is de ZenBook Flip. Z’n scherm kan 360° graden draaien. Het zijn dus dunne 2-in-1’s die je omtovert tot een tablet of gebruikt in de tent- of presentatiemodus.

Op zoek naar een laptop die perfect past bij jouw gebruik?

Ontdek alle Asus-modellen in één van onze winkels.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters