{Include name error} Bauknecht-inbouwapparaten: Prestaties en design voor de keuken van een chef-kok!

Bauknecht-inbouwapparaten

Prestaties en design voor de keuken van een chef-kok!

De inbouwapparaten van Bauknecht bieden je niet alleen een prachtig design, maar ook een grote veelzijdigheid aan functies. Je kunt kiezen uit twee prachtige designs: KOSMOS en KOMFORT. Een overzicht.

KOSMOS


Minimalisme troef

Het moment dat je de KOSMOS-toestellen ziet, word je omvergeblazen. Ze stralen een hoge elegantie uit dankzij hun moderne en minimalistische design dat je keuken naar een hoger niveau zal tillen. En dankzij het unieke greeploze design passen ze perfect in een moderne keuken.

Tijdloos mooi

De KOSMOS-toestellen zijn uitgewerkt in uniek iXelium-roestvrij staal. Dat blijft er als nieuw uitzien, zelfs na jaren van intensief gebruik. Het staal behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, het is goed bestand tegen krassen en gemakkelijk te reinigen zonder schoonmaakmiddelen. Erg ecologisch dus!

Gerechten om duimen en vingers bij af te likken

De beste sterrenchefs slagen er steeds opnieuw in hun gerecht zacht, sappig en vol smaak op tafel te zetten. Dat kan jij nu evenaren, dankzij de Slow Cooking-functie van de KOSMOS-toestellen. Deze functie combineert een lage temperatuur en een lange bereidingstijd. En met de ProCook Timer heb je helemaal de controle over de bereidingsinstellingen en zelfs toegang tot 38 voorgeprogrammeerde heerlijke recepten.

KOMFORT


Klassieke schoonheid met moderne technieken

Hou je meer van een klassiek design? De KOMFORT-toestellen van Bauknecht plaatsen tijdloze elegantie centraal. Er zijn verzinkbare bedieningsknoppen, hoogwaardige glaselementen en stijlvolle handgrepen in roestvrij staal. Dat laatste kreeg trouwens een anti-vingerafdrukbehandeling. Het is eenvoudig en snel te reinigen en vingerafdrukken zijn minder gemakkelijk te zien. Je hoeft slechts een zacht duwtje te geven tegen de SoftClose-ovendeur en ze sluit zich langzaam en geruisloos.

Slowcooking voor meer smaak

Ook bij de KOMFORT-toestellen ligt de nadruk op slowcooking. Dat gaat uit van het principe dat voedsel dat langzaam en zorgvuldig gegaard is, nog meer smaak zal hebben en sappiger zal blijven. Kookresultaten die de vergelijking met de beste chef-koks zullen doorstaan en je gasten zullen verrassen.

product product product

KOSMOS


product

Bauknecht BLTMS 9100-IXL-oven

 • ProCook Timer met 38 voorgeprogrammeerde recepten
 • Turbo hete lucht en kerntemperatuurmeter
 • iXelium roestvrij staal
€ 1.099,00
€ 899,00
of € 50,00 per maand
product

Bauknecht EMCCT 9145 IXL-microgolfoven

 • ProCook Timer met 60 voorgeprogrammeerde recepten
 • Stoomfunctie en crispfunctie
 • iXelium roestvrij staal
€ 999,00
€ 599,00
of € 50,00 per maand

KOMFORT


product

Bauknecht BLVES 8100 PT-oven

 • CleverCook Timer
 • Turbo hete lucht
 • Pro Touch roestvrij staal met anti-vingerafdrukbehandeling
€ 699,00
€ 599,00
of € 50,00 per maand
product

Bauknecht EMCHE 8145 PT-microgolfoven

 • CleverCook Timer
 • Stoomfunctie en Crispfunctie
 • Pro Touch roestvrij staal met anti-vingerafdrukbehandeling
€ 899,00
€ 649,00
of € 50,00 per maand
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters