Beats Studio3

De ultieme muziekervaring

Ontdek de akoestiek van Beats Studio≥, de draadloze hoofdtelefoon die externe geluiden blokkeert en tot 22 uur autonomie biedt!

Helemaal gek van muziek? Beats Studio³, de nieuwste telg van Beats by Dre, belooft de geluidskwaliteit van een opnamestudio. Deze nieuwe draadloze hoofdtelefoon stelt technologie ten dienste van het geluid voor een onvergelijkbare akoestiek.

Beats Studio3:
ga volledig op in je muziek

Een heerlijke muziekervaring

Beats Studio³ bezorgt je unieke emoties. Uitgerust met de responsieve technologie Pure ANC – een zuivere adaptieve uitschakeling van geluid – blokkeert deze draadloze hoofdtelefoon elk ongewenst geluid en lawaai. Je luistercomfort is ongeëvenaard, zonder maar iets van achtergrondgeluid. Je wordt volledig ondergedompeld in je muziek. Ideaal voor op kantoor, in het vliegtuig of wanneer je thuis naar een film kijkt.

Zuivere klank in realtime

Pure ANC optimaliseert het geluid ook voortdurend. In tegenstelling tot andere dempende hoofdtelefoons die de weergave van je playlists vervormen, geniet je met dit toestel van een loepzuiver geluid. Je Beats Studio³ past zich voortdurend aan om het geluid dat de artiest wilde bereiken getrouw over te brengen, via een audiokalibratie in realtime.

Warme en authentieke sound

Met Beats Studio³ sta je gewoon in de opnamestudio, dicht bij je favoriete muzikanten en zangers. Hij biedt een warm authentiek geluid, van rock-‘n-roll en R&B tot reggae en blues. Alle stemmen komen prachtig tot hun recht en de instrumenten klinken levensecht in een fantastische harmonie.

Ergonomisch en comfortabel

Naast zijn technologische prestaties biedt Beats Studio³ ook een zeer ergonomisch ontwerp, speciaal uitgedacht om je luistercomfort te optimaliseren. De zachte oorbedekkende kussens zijn gekoppeld aan ergonomisch draaiende oorschelpen en passen perfect op je hoofd voor een ultieme geluidsisolatie. Ze zijn ook uitgerust met een geavanceerd ventilatiesysteem waardoor je ze lang comfortabel draagt.

Beats Studio3: draadloos, met alles erop en eraan

Een volledig geconnecteerde hoofdtelefoon

Beats Studio≥ is uitgerust met de Apple W1-technologie en zorgt voor een heel nieuwe manier van muziek beluisteren. Hij verbindt zich automatisch met je Apple-toestel via een intuïtieve interface. Gebruik je iOS 10 of iOS 11? Koppel al je apparaten, geregistreerd op iCloud, aan je hoofdtelefoon.

Een uniek luisterbereik

Dankzij bluetooth klasse 1 is het bereik tussen je Beats Studio³-hoofdtelefoon en je hele media-ecosysteem groter en worden verbindingsonderbrekingen beperkt.

Uitstekende autonomie

Met de batterij van Beats Studio³ geniet je van maar liefst 22 uur luistergenot zonder herladen. In de energiezuinige modus drijf je dit op tot een slordige 40 uur! En het plezier blijft maar duren, want dankzij de technologie Fast Fuel herlaad je hem in 10 minuten voor 3 uur extra luisterplezier.

Perfecte synchronisatie

Beluister het nieuwe album van je idool, ga naar de volgende track, bekijk een film met topgeluid, bedien het volume, beantwoord een oproep of activeer Siri op je iPhone… Schakel naadloos over van het ene toestel naar het andere en beheer al je activiteiten vlotjes, dankzij de bediening van de Beats Studio³-hoofdtelefoon. De synchronisatie is perfect.

Beats Studio3†samengevat

 1. Audiokalibratie in realtime
 2. Pure ANC: systeem dat extern geluid blokkeert
 3. 22 uur autonomie met de Pure ANC-technologie ingeschakeld
 4. 40 uur autonomie met Pure ANC uitgeschakeld
 5. Fast Fuel: 3 uur extra autonomie na slechts 10 minuten opladen
 6. Apple W1-chip en bluetooth klasse 1

Klaar voor de ultieme muziekervaring?

Vind jouw Beats Studio3 online of in je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel.

product

Jouw zwarte Beats Studio

 • Bluetooth en Apple W1-chip
 • Warm en authentiek geluid
 • Pure ANC: geen storend omgevingsgeluid
product

Jouw witte Beats Studio

 • Bluetooth en Apple W1-chip
 • Warm en authentiek geluid
 • Pure ANC: geen storend omgevingsgeluid

Nuttige links

 1. Bekijk de witte Beats Studio≥
 2. Bekijk de zwarte Beats Studio≥
 3. Bekijk de Beats Studio≥ Shadow
 4. Alle draadloze oortjes/hoofdtelefoons van Beats