Beveiligingssoftwares van Kaspersky

Zeg hackers vaarwel

Op zoek naar een complete beveiliging voor je computer? Kaspersky heeft goed nieuws voor jou! Ontdek de laatste versies van Kaspersky Internet Security en Kaspersky Total Security en voorkom dat je computer gehackt wordt.

Byebye cybercriminaliteit!

Byebye cybercriminaliteit!

Kaspersky Internet Security maakt gebruik van een reeks geavanceerde technologieën die je computer beschermen tegen cybercriminelen en andere gevaarlijke websites, ongeacht of je Windows, Mac of Android gebruikt.

En Kaspersky Total Security? Deze software overtreft zichzelf! Hij biedt jou een veiligheidsoplossing voor het hele gezin. Zo kan je je wachtwoorden veilig opslaan en worden je persoonlijke en andere vertrouwelijke gegevens extra beveiligd. Nog een extra troef van Kaspersky Total Security? Hij is uitgerust met Kaspersky Safe Kids. Daarmee kan je als ouder op afstand een oogje in het zeil houden als je kinderen online zijn.

Secure Connection: de ideale beveiliging voor onbeveiligde wifi-netwerken

Secure Connection: de ideale beveiliging voor onbeveiligde wifi-netwerken

Stel je voor: je vertrekt op reis en je gebruikt een onbeveiligd wifi-netwerk om bijvoorbeeld je gezin te bereiken. Volgens een studie zijn niet minder dan 18 % van de reizende gebruikers het slachtoffer van cybercriminaliteit omdat hun gegevens niet beveiligd zijn.

Geniet op elk moment van een beveiligde internetverbinding met Secure Connection. Alle verzonden en ontvangen gegevens worden beveiligd. Dat is cruciaal als je online financiële transacties verricht of vertrouwelijke gegevens doorstuurt.

Bovendien wordt Secure Connection automatisch geactiveerd zodra je apparaat verbonden is met een openbaar wifi-netwerk of zodra je online vertrouwelijke gegevens invoert. Je beschikt over 200 MB beveiligde gegevens per dag. Wil je nog meer? Geen probleem! Je kan bijbetalen voor een onbeperkte beveiligde verbinding.

Software Updater: updates voor meer beveiliging

Software Updater: updates voor meer beveiliging

Sommige cybercriminelen proberen de « zwakste » computers te hacken. Het gaat hierbij om toestellen waarop de laatste updates niet werden geïnstalleerd.

De beveiligingssoftwares van Kaspersky zijn uitgerust met Software Updater. Die identificeert automatisch de toepassingen die moeten worden bijgewerkt en installeert ze met je goedkeuring. Geef ook zelf aan of de update van een toepassing handmatig moet gebeuren. Bovendien kan je bepaalde toepassingen die niet mogen bijgewerkt worden, bijvoorbeeld omdat er een oudere versie is vereist, aan een lijst toevoegen.

Software Cleaner: geen overbelasting van het geheugen meer

Software Cleaner: geen overbelasting van het geheugen meer

Heb je ook de gewoonte om ongebruikte programma’s op je computer te laten staan? Wist je dat dit voor een onnodige overbelasting van het geheugen zorgt? Zo kunnen cybercriminelen ook makkelijker het systeem binnendringen.

Software Cleaner is de ideale oplossing! Hij scant elke geïnstalleerde toepassing op je computer en markeert de programma’s die een risico vormen. Hij stelt je ervan op de hoogte als er een programma is geïnstalleerd zonder je toestemming.

Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters