Blender Bosch MMB64G3M

Bosch SilentMixx Power: eindelijk een stille blender!

Lekkere smoothies, heerlijke soep en crushed ice voor cocktails? Met de Bosch SilentMixx Power is het kinderspel! Bovendien werkt deze krachtige blender heel stil.

Een stille werking


De belangrijkste troef van de Bosch SilentMixx Power? Dankzij de speciale glazen kan, mixt en mengt deze multifunctionele blender alle ingrediënten op een uiterst stille wijze. Kijk gerust naar uw favoriete televisieprogramma of praat met uw gezinsleden terwijl u hem gebruikt!

Bose

Automatische programma’s voor snelle bereidingen


Een ander groot voordeel: de Bosch MMB64G3M-blender mixt elk type ingrediënt, ook hard fruit en harde groenten en grote hoeveelheden. De ThermoSafe glazen kan is ontworpen om zowel koud als warm voedsel te mixen. Kies gewoon één van de drie automatische programma’s naargelang het type ingrediënt dat u wenst te mixen. De Bosch SilentMixx Power-blender doet de rest!

Bose

Bijkomende accessoires voor nog meer recepten


Naast drie automatische programma’s biedt de SilentMixx praktische en veelzijdige accessoires: een smoothiefilter voor heerlijke ontpitte smoothies en een speciale hakmolen voor uien, verse- en gedroogde kruiden.

Bose

Eenvoudige reiniging


Zelfs wanneer uw bereiding klaar is maakt deze blender u het leven makkelijker. Inderdaad, het Easy Klick mes is heel eenvoudig uit de blender te verwijderen om te reinigen. Nog meer gebruiksgemak nodig? Plaats uw blender in de vaatwasser.

Bose

Enkele ideeėn voor recepten

Op zoek naar originele recepten voor een optimaal gebruik van uw Bosch MMB64G3M-blender? Hieronder vindt u enkele ideeën:

Bessen - munt smoothie

- 100 g bevroren bessen mix
- 1 appel
- 1 rijpe geschilde kiwi
- ½ verse muntplant
- Wat fruitsap ( de gezondere variant = water)

Ontdooi de bessen mix en vul de blender. Snijdt de kiwi en appel in vier en voeg ze toe aan het mengsel. Was de muntblaadjes en voeg ze hier ook aan toe. Mix het geheel tot een schuimig bestand. Giet de smoothie in een glas en geniet!

Bose
Bose

Vers fruit - gember smoothie

- 2 handen veldsla
- 1 rijpe peer
- 1 rijpe banaan
- 1 passievrucht
- 1 vingerdik stuk verse gember
- Wat fruitsap (de gezonde variant = water)

Spoel de sla goed. Snijdt de peer en de banaan in vieren, lepel de passievrucht en doe alles in de blender. Pel de gember, voeg dit toe en mix het geheel tot een schuimig bestand. Het smaakt niet alleen lekker, maar is ook erg gezond!

Bose
product

Bosch MMB64G3M

  • Stille werking
  • Drie automatische functies
  • Eenvoudige reiniging
€ 129,00
of € 30,00 per maand

Nuttige link


  1. Bekijk de Bosch MMB64G3M-blender
Bose
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters