Bosch Unlimited-stofzuigers: onbeperkte autonomie en efficiŽntie

Bosch heeft onlangs een nieuw gamma revolutionaire steelstofzuigers gelanceerd: de Unlimited-reeks. Wat hen zo bijzonder maakt? Deze draadloze stofzuigers zijn voorzien van een extra batterij voor een onbeperkte autonomie. Benieuwd? Lees er hieronder alles over!

2 verwisselbare batterijen voor een onbeperkte autonomie

Het nadeel van een steelstofzuiger was tot voor kort de beperkte autonomie. Bosch heeft hier iets op gevonden: de Unlimited-modellen zijn voorzien van een extra batterij. Zo gebruik je de tweede batterij wanneer de eerste aan het opladen is. Het resultaat? Met een Bosch Unlimited-steelstofzuiger reinig je wanneer en vooral zolang je wenst. Gedaan met je te bekommeren om de batterij!

De Bosch Unlimited BCS61PET en Bosch Unlimited BCS612W bieden een autonomie tot 2 x 30 minuten in de normale stand. De Bosch Unlimited BCS812INF presteert nog langer: 2 x 40 minuten in normale stand en 2 x 20 minuten in turbostand. 

Een ander voordeel van het Unlimited-gamma? Het Power for ALL-batterijsysteem. Hiermee kan je  de batterij ook voor andere Bosch-toestellen met eenzelfde type batterij gebruiken, bijvoorbeeld een doe-het-zelf toestel of tuingereedschap.
 

EfficiŽnt en makkelijk stofzuigen

Het verfijnde, lichte en elegante design van deze Bosch-steelstofzuigers zorgt voor meer flexibiliteit en een grote manoeuvreerbaarheid op elk niveau. Zeg stof vaarwel dankzij de gemotoriseerde All Floor HighPower-borstel. Hiermee reinig je elk type vloer in een mum van tijd. Hoe? Dankzij het vermogen van 5000 toeren per minuut!

Het vermogen van de motor speelt ook een belangrijke rol voor de efficiëntie van je steelstofzuiger. De Unlimited-modellen zijn uitgerust met de nieuwste motortechnologie: DigitalSpin. Deze technologie zorgt ervoor dat steelstofzuigers nog krachtiger en duurzamer zijn dan hun voorgangers. 

Bovendien beschikken deze Bosch-stofzuigers ook over een ingebouwde kruimeldief. Zo kan je ook kleine oppervlakken makkelijk schoonmaken. Handig!

Geleverd met handige accessoires

De Bosch Unlimited BCS612W wordt geleverd met een praktisch 2-in-1 accessoire: een mondstuk voor stoffen bekleding en voor meubels. Stoelen, autozetels, je sofa,... geen enkel stofdeeltje ontsnapt. De Bosch Unlimited BCS812INF beschikt over een lange, flexibele zuigmond voor een nog grondigere reiniging in moeilijk bereikbare hoekjes.  

Het model uit het Unlimited-gamma met de meeste accessoires, denk maar aan een borstel tegen dierenhaar, is de Bosch Unlimited BCS61PET. Heb je huisdieren, dan is deze steelstofzuiger ideaal want hij is ook geleverd met een ProAnimal-borstel waarmee je dierenhaar makkelijk van elk type vloer verwijdert. 

Koop nu een Bosch Unlimited-steelstofzuiger en krijg tot 100 euro terugbetaald. Deze actie is geldig tot en met 31/12/20. Meer info? Klik hier.

Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters