Goed voor vitamines, nog beter voor je gezondheid


VitaFresh is een vershoudsysteem voor vlees, vis, groenten en fruit. Je voeding blijft langer goed omdat het in optimale omstandigheden wordt bewaard. Kies je voor VitaFresh Plus? Dan verdubbel je zelfs de levensduur van de vitamientjes in je koelkast.

De langste bewaartijden krijg je met de Bosch-koelkasten die uitgerust zijn met VitaFresh Pro. Daarmee bewaar je je voeding op een temperatuur tussen -1 en +3°C en controleer je de vochtigheidsgraad tot in de puntjes. Resultaat? Producten blijven 3 keer langer vers.


Veel, flexibele ruimte


De koelkasten bevatten afzonderlijke lades om bijvoorbeeld groenten en fruit gescheiden te bewaren van vlees of vis. En per lade kies je de vochtigheidsinstelling die het best past bij je producten.

Wat je ook kiest, is de ruimte in je koelkast. De XL-modellen gaan tot boven de 500 liter. Zo lukt het zelfs met een groot gezin om eten voor een hele week te bewaren. En wil je grote potten of kommen in de koelkast zetten? Geen probleem: alle lades en schappen zijn uitneembaar.


NoFrost, no worries


Over naar het vriesgedeelte, nu. Daar is de NoFrost-technologie aan zet. Eigenlijk mag je die meteen weer vergeten. Want ze doet haar werk, waardoor jij geen werk meer hebt. NoFrost zorgt ervoor dat er geen ijsvorming kan ontstaan. En dat je dus nooit je diepvriezer hoeft te ontdooien.

Op zoek naar een koelkast met diepvriezer die je voedingswaren tot 3 keer langer bewaart?

Ontdek alle VitaFresh-toestellen in de winkel of op vandenborre.be.

product

Jouw Bosch VitaFresh-koelkast

  • Tot 3 x langer vers
  • Optimale temperatuur en vochtigheidsgraad
  • Nooit meer ontdooien 
Koop nu

Nuttige links