Zooío ProAnimal van Bosch, de slimme turbostofzuigers tegen dierenhaar

De stofzuigers tegen dierenhaar Zoo’o ProAnimal van Bosch bieden de ideale oplossing om zorgeloos samen te wonen met je huisgenootje.

De stofzuigers tegen dierenhaar Zoo’o ProAnimal van Bosch zijn de ideale oplossing voor eigenaars van huisdieren. Ze zijn beschikbaar in twee modellen, de Zoo’o ProAnimal sledestofzuiger zonder zak en de draadloze steelstofzuiger. Deze werden ontworpen om dierenhaar efficiënt te verwijderen van ongeacht welke ondergrond: harde vloeren, meubels, stoffen, tapijten… Gedaan met allergieën en eindeloze poetsbeurten!

De stofzuigers Zooío zijn dierenhaar 30% sneller de baas

De Zooío ProAnimal zonder zak: turbokracht

De Zooío ProAnimal zonder zak van Bosch wordt geleverd met een volledige set 360™-borstels: een Zoo'o ProAnimal-turboborstel, een meubelborstel, een opzetstuk voor kieren, een parketborstel, een universele borstel en een XXL-borstel voor bekledingen en stoffen. Alles wat je nodig hebt om dierenhaar supersnel en efficiënt te verwijderen.

De zuigkracht van de Zoo’o ProAnimal is tot 30% sneller, dankzij de ProAnimal-turboborstel die speciaal ontworpen is om tapijten te stofzuigen. De reiniging gebeurt in twee fasen: de harde, zwarte borstelharen nemen het stof op en de zachte, rode nemen het dierenhaar op. Slim!

De handige stofzuiger tegen dierenhaar zonder zak van Zoo’o ProAnimal biedt heel wat bewegingsvrijheid, zodat je elk plekje makkelijk bereikt. Dankzij zijn actieradius van 11 m kan je stofzuigen zonder voortdurend van stopcontact te moeten wisselen.

De steelstofzuiger Zooío ProAnimal: flexibele efficiŽntie

De steelstofzuiger Zooío, even krachtig, maar in pluimgewichtversie en zonder draad, wordt eveneens geleverd met een ProAnimal-accessoirekit met een opzetstuk voor meubels, voor kieren, een borstel voor autostoelen, een flexibele buis met handvat, een transportriem en een bijkomend handvat.

Dankzij de goed hanteerbare, gemotoriseerde borstel geraak je vlot in alle hoeken en onder en rond de meubels. Gecombineerd met de SensorBagless™-technologie zijn de prestaties identiek aan die van de traditionele sledestofzuiger. Dit model is echter veel stiller en biedt je een volledige bewegingsvrijheid.

Poetstip: dankzij het bekende EasyClean™-systeem van Bosch reinig je je Zoo’o ProAnimal-borstels in een handomdraai.

Een stofzuiger tegen dierenhaar die praktisch en slim is

De stofzuigers Zoo’o ProAnimal van Bosch maken je het leven makkelijk op een slimme manier. Dankzij de SmartSensor Control-technologie en het ledscherm heb je voortdurend zicht op het prestatieniveau van je stofzuiger, zodat je hem altijd op volle kracht gebruikt. Zo is je stofzuigbeurt altijd optimaal.

En voor prestaties die nog langer duren, activeert je Zoo’o automatisch het Self-Clean-systeem. Zo beperk je het onderhoud van het toestel tot een minimum, waardoor het langer meegaat. Alweer slim!

Bovendien kan je draadloze steelstofzuiger Zoo’o ProAnimal rechtop blijven staan. Maar dat is nog niet alles. Dankzij de Bosch lithium-iontechnologie verzekert het toestel een hoge prestatie, een grote autonomie, een snelle laadtijd en een langere levensduur.

Zooío ProAnimal, een goede remedie tegen dierenhaarallergieŽn

We houden van onze beestjes, maar het is niet altijd makkelijk wanneer je allergisch bent voor dierenhaar. Daarom rustte Bosch zijn stofzuigers Zoo’o ProAnimal uit met een hygiënische, wasbare HEPA-filter en een filter met een Gore™ CLEANSTREAM-membraan, speciaal bestudeerd en aanbevolen voor allergische personen. Je kan opnieuw ademen, het is proper!

Ontdek nu, online of bij je dichtstbijzijnde Vanden Borre-winkel, het assortiment Zoo’o ProAnimal-stofzuigers van Bosch.

product

Bosch Zooío BGS5Z0003†

  • Ideaal tegen dierenhaar
  • Tot 30 % sneller
  • Geleverd met een borstelkit
Koop nu
product

Bosch Zooío BCH65PET†

  • Ideaal tegen dierenhaar
  • Draadloos
  • Geleverd met een borstelkit
Koop nu