Bose CineMate 15-homecinemasysteem

Een homecinemabeleving bij u thuis met één compacte soundbar.

Vindt u dat luidsprekersystemen voor grote ruimtes zijn bestemd? Bose denkt aan alle typen interieurs, van piepklein tot reuzegroot. Met CineMate 15 geniet u van bioscoopgeluid bij u thuis... dat verspreid wordt via een ultracompacte soundbar.

Kleine soundbar, groots geluid

Of u nu een compact audiosysteem wenst of een klein appartement heeft, kies voor de Bose CineMate 15. Deze soundbar is een volwaardig homecinema-luidsprekersysteem, dat uit slechts twee componenten bestaat. U geniet van een ruimtelijk, gedetailleerd geluid met één discrete soundbar en een even onopvallende subwoofer.

Breng uw beelden tot leven

Houdt u van actiefilms, sportprogramma’s of live-uitzendingen van concerten ? Beleef elk moment alsof u er zelf bij bent. Met de Acoustimass-module ontdekt u een geheel nieuwe sensatie: voel het geluid van uw tv. Van ritmische gitaarpulsaties tot dramatische effecten van een actiefilm, u zal eindelijk de bassen horen die uw HD-tv niet kon weergeven.

Vol, indrukwekkend geluid

Dompel u onder in een natuurlijk en helder geluid dankzij de vier geïntegreerde luidsprekers in de soundbar. Bovendien zorgt de TrueSpace-signaalverwerkingstechnologie voor een ruimtelijk geluid, dat veel verder gaat dan uw luidspreker zelf. Verwelkom het bioscoopgevoel bij u thuis.

Een homecinemabeleving bij u thuis met één compacte soundbar.
Een homecinemabeleving bij u thuis met één compacte soundbar.

Eenvoudig en onopvallend

Gedaan met het struikelen over kabels. Om het u gemakkelijk te maken verbindt de CineMate 15 zich enkel met uw televisietoestel. Bovendien plaatst u de ultracompacte (slechts 30,5 cm lang en 8,5 cm hoog) soundbar elegant voor uw tv. De subwoofer laat zich niet overschaduwen: dankzij zijn compacte formaat (slechts 22,2 x 36,7 x 48,5 cm) plaatst u hem in alle discretie naast uw tv-meubel.

Één afstandsbediening

Één afstandsbediening voor de tv, één voor de blu-rayspeler, nog één voor de decoder… Dit behoort voortaan tot het verleden. Bose heeft een universele afstandsbediening ontwikkeld die eenvoudig te programmeren is zodat u al uw apparaten met één afstandsbediening kunt bedienen.

Nuttige link

  1. Alle Bose-soundbars en –homecinema’s
product

Bose CineMate 15-homecinemasysteem

  • Homecinemageluid
  • Ultracompacte soundbar
  • Krachtige basmodule
€ 499,00
of € 30,00 per maand
Bose
Kan ik je helpen ?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters