Bose Smart Soundbar 700:
de ultieme geluidservaring

Als je naar je favoriete serie kijkt, wil je niet enkel het geluid horen. Je wil de uitzinnige reactie van de fans voelen als Kevin De Bruyne een doelpunt scoort of meegevoerd worden op de beats van je favoriete playlist. Met de Bose 700 smart soundbar geniet je met volle teugen van elk moment. Hij tilt niet enkel het geluid van je tv, maar al je dagelijkse bezigheden naar een hoger niveau. Dankzij de superieure spraakdetectie bedien je hem gewoon met je stem via de Google Assistent en Amazon Alexa.

Puur genot, dag na dag

Puur genot, dag na dag

Vraag je Bose Smart Soundbar 700 luidop om je favoriete muziek te spelen of de radio aan te zetten. En dat alles handsfree. De slimme soundbar heeft een elegante lichtbalk die oplicht als hij je kan horen. Acht microfoons pikken altijd perfect je stem op, ook als je favoriete rocknummer uit de boxen schalt. Wil je nog meer? Dankzij regelmatige updates krijg je telkens toegang tot nieuwe functies.
 

Bij de slimme soundbar van Bose krijg je ook een afstandsbediening waarmee je al je entertainment met één druk op de knop tot leven brengt. Je zet enkel de knoppen aan die je op dat moment nodig hebt, zo krijg je meteen toegang tot je favorieten. 
 

Je muziekbeleving binnen handbereik

Je muziekbeleving binnen handbereik

De Bose Smart Soundbar 700 maakt vlot verbinding met je favoriete muziekplatforms zoals Spotify®, Amazon Music of Apple Music. Je kan alle muziek op je smartphone of tablet afspelen, want de soundbar ondersteunt Wi-Fi®, Bluetooth® en Apple AirPlay 2. 


Daarnaast kan je de soundbar ook met de Bose Music-app bedienen, waar al je muziek en je favoriete zenders op één plek samen staan. Willen je huisgenoten hem ook gebruiken? Geen probleem! De app kan namelijk voor iedereen afzonderlijk worden aangepast. 

Een vleugje elegantie

De Bose Smart Soundbar 700 is een lust voor oog en oor. Door de bovenkant van gehard glas, de metalen grille, de strakke lijnen en de elegante afwerking oogt de soundbar net zo goed als hij klinkt. Zet hem voor je tv of bevestig hem aan de muur.

Stil voor anderen. Luid en duidelijk voor jou.

Wil je een film kijken zonder iemand te storen? Geniet van een gepersonaliseerde kijk- en luisterervaring door de Bose 700 hoofdtelefoon te groeperen met de Bose Soundbar 700. Dankzij de onafhankelijke volumeregelingen kan je het geluid van de soundbar uitzetten terwijl je het volume van de hoofdtelefoon zo hard zet als je wil. De hoofdtelefoon beschikt over 11 noise cancelling-niveaus.

Wil je de Bose Smart Soundbar 700 zelf ervaren en genieten van het neusje van de zalm op het vlak van design, prestaties en spraakbediening? Bestel dit technologisch hoogstandje en haal hem 30 minuten later al op in de winkel.

4,5
€ 282,00
Kan ik je helpen?
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters