Bose® Soundlink® Mini II

Bose® Bluetooth Soundlink® Mini II-luidspreker
De sound van Bose®… in uw handpalm

De Bluetooth Bose® Soundlink® Mini II-luidspreker is klein maar krachtig. Hij werd ontworpen om een vol geluid en diepe bassen weer te geven. Neem hem overal mee naartoe dankzij het draadloze, compacte formaat. Bovendien past hij perfect in de palm van uw hand!

Neem hem overal mee

Wenst u lang van uw muziek te genieten zonder u zorgen te hoeven maken over de autonomie van uw luidspreker? De lithium-ion-batterij garandeert 10 uur draadloos luisterplezier.
Dankzij zijn behuizing van geanodiseerd aluminium en zijn antislipvoet is de Soundlink® Mini II bestand tegen dagelijks gebruik.

Eenvoudig op te laden

Laad de luidspreker eenvoudig op via de USB-connecties. Bent u thuis? Gebruik de meegeleverde sokkel als basisstation. Zo laadt uw luidspreker op, zelfs wanneer u hem niet gebruikt.

Een aantrekkelijk ontwerp

Installeer de Bose® Soundlink® Mini II waar u het wenst. Laat u verleiden door de 2 elegante modellen in carbonzwart en parelwit. U kunt uw luidspreker zelfs naar uw smaak personaliseren aan de hand van kleurrijke soft covers (optioneel beschikbaar).

Makkelijk te verbinden

Verbind de luidspreker draadloos met uw smartphone, tablet en andere apparaten die compatibel zijn met bluetooth. U kunt tot 2 apparaten tegelijk verbinden.

Handsfree-functie

Beantwoord eenvoudig oproepen en geniet van een uitstekende geluidskwaliteit in handsfree-modus.

<em>Bose® Bluetooth Soundlink® Mini II-luidspreker</em> <br/>De sound van Bose®… in uw handpalm
product

Uw Bose® Soundlink® Mini II

  • Handsfree-functie
  • Tot 10 uur autonomie
  • Robuuste aluminium behuizing
Bestel nu
Kan ik je helpen?
Chat
E-mail ons
Neem contact met ons op

Nog karakters